Friday, March 30, 2012

mek na belanja pizza

Salam readers..

ke bizian akibat final exam yang makin hampir menyebabkan belog ini makin kurang hapdate.
kekonon macam bizi sangat la kan sampai tak sempat update blog, bila update pun title entry memang straight to the point.
nan hado la nyahh semua

pada hari semalam iaitu hari khamis..
singgah mid valley jap dengan mek na utk lunch and beli barang sket sebelum balik shah alam.
yeahh setelah beberapa purnama tak balik shah alam akhirnya daku pulang bertemu bonda dan ayahanda tercinta yabedabeduuu

so mek na ajak lunch..tetiba idea muncul nak makan kat pizza hut.
bila dah duduk sekali mek na kata 'ha order je la apa2..org belanja.adiah besday'
ishh mek na ni kannnnn.
hikhikhik

tempura udang. ahh ahh

daknyeww


mek na orang pertama wish and bagi besday present
besday esok, tp dah sambut dgn mekna semalam. kekekeke
isshhh sayang nyeww kiteww kat dieww
*pepeluk kekuat*

kekonon cam grand gitu

meriah tak nyah gambar di atas?
hihihi

mek na sebelum makan

mek na selepas makan. haha!

settle! 

tq mek na!!!
:D

1 comment:

Sr. adda said...

licin lah! hahaha...
Hepy bufday =) smuge dipermudahkan jodoh, rezeki n panjang umur... dh tue, uweek!