Sunday, January 22, 2012

mek na sudah bertunang

salam readers..

jangan risau ye kemkawan semua..
gambar-gambar untuk post kalini semua telah di beri kelulusan oleh tuan punya badan untuk ditepekkan ke dalam belog ini.
hik hik.

seperti yang diceritakan pada post yang lepas..
nur diyana a.k.a mek na a.k.a bekas roomate telah pun bertunang
pada 25hb disember yang lepas (hamagadd this post is soo last year!)

dan selaku bekas roomate dan classmate yang rapat..
memang sewajibnya la dapat jemputan kan..hikhik
yeah dengan ditemani imbran and sangkar dengan aircond kereta yang semput2 saaaaampaai juga akhirnya kat wangsamaju tu

masuk je rumah terus naik jumpa mek na and dengan tidak semena-mena snap gambar sana sini aww aww i lyyyyyke!
and baju mek na was sooooo sweeeeeeeeeeeet (err maybe sebab kaler pink?hikhik)

duduk kejap sambil tengok2 perbincangan kedua belah pihak lelaki dan perempuan
take note sket2 manatau bleh diguna pakai di masa hadapan
kikiki. overrr nyah!
lepas habis dengar citer, sarung2 cincin (hikhik) terus lah pergi makan.
ok nasi beriyani ini sangat sedap. ini serius.

tolong ajar saya berposing ayu ketika makan. tolong lah.

so siapa nak tengok tunang diyana sila angkat tangan!
ha yang belakang tu angkat tangan tinggi tinggiiii (huh?)
ohh ramai yang nak tengok.ok sila scroll bawah. hikhik lagi

tadaaa!

kikikikiki

lepas makan dan ambik2 gambar lagi..
aku pun berangkat pulang dan menghantar anak2 teruna yang dua orang ini pulang dengan jaya dan selamatnya.
ya.diulangi. jaya dan selamat. tahniah intan kerana tidak mengapa-apakan mereka.

so sesiapa yang masih lagi nak bagi pertanyaan 'intan bila plak nak bertunang?' tu..
ha meh sini aku jawab..

'nak bertunang..?kena la tanya orang tu bila nak rombongan kat kitteww..hikhik'

awww sweetnyewww!~
*tangan ke bahu mata ke atas*

penutupan entry dengan gambar yang tiada motip

6 comments:

-Si Riang-Riang- said...

oh Cik Intan bila lagi. Hohoho. Cik RR tak menyabar ni. Muka u dah nampak seri gitu.

intan said...

cik RR: aww jangan la begitu cik RR. hikhik

bungacoklat said...

COMEINYO DIE...:D

intan said...

@bungacoklat: hikhik. tq tq :D

DiriKu said...

Ehem3! tuan punya entri bila lagi? XD

intan said...

yulia: heee. lambat lagi :p