Saturday, December 31, 2011

kuala terengganu - last day posting

salam readers.

marilah larikan diri dari masalah duniawi (fyp) dan hapdate blog jap.
kekeke

ha cerita di kuala terengganu belum habis lagi.
bila nak abis? alaaaaaa nak abiskan lah ni

huh parah parah.intan dah mula berhalusinasi bercakap seorang diri di blog.
well ini lah kesan buruk assignment. lecturer sila ambil perhatian.
ok gila.

hah!
last day kat kuala terengganu very the meriah u olzz

buat kerja kat ward dengan kadar yang laju, then balik department tukar mahsa t-shirt terus pergi ke tempat letak kereta utk mengacau bubur asyura..
yang ini macam pesta kacau bubur asyura sehospital..
semua department ada mengacau2 bubur.
sempat lah gak wajihah dgn wani (student uitm) usha dokter-yang-tak-sekacak-marcel-saya kat ortho department tu.
aww aww. abis lah rahsia korang dah pecah kat sini.kekeke

bubur asyura sangat femes kat kuala terengganu ni..
and physio2 kat sana semua pandang aku dengan penuh kepelikkan bila aku cakap bubur asyura tu rupa macam mana aku pun tak tahu.
well orang selangor (hanya pada pure selangorian puhleez).pernah ke korang tengok bubur asyura ni?heh.

meriah u olzz

penat gila tau kacau bubur ni.
bayangkan..start buat dari pkol 8 dan teruskan kacau dan kacau, kacau lagi dan lagi sampai pkol 1.
cara kacau dia macam kacau dodol. just dodol susah sket la dari ni.
macam dodol tu mak, bubur asyura ni anak (heh?)
rasa dia camne?err..err.. er.. no comment - ayat pengelak kontroversi.haha

gambar bubur asyura yang telah ditapis utk tontonan umum

setiap hari khamis department ambil patient sampai pkol 1 je..
lepas tu department tutup sebab cleaner nak bersihkan department..
and kebetulan takde cme plak petang tu..
so apa lagi snap gambar sana snap video sini :D

puan rashidah yang kewwwl!

dengan head of department, cik Ida

atas dari kiri: farra, aku,wajihah, wani. bawah dari kiri : ikan duyung1, ikan duyung2 ahtin, jooling

puan marhana yang baik hati

setiap khamis balik pkol 3.30pm..
so dah alang2 balik awal tu apa lagi..
merewang-rewang lah di sekitar bandar sambil cari keropok dan souvenir untuk dibawa pulang..
first sekali aku ajak adik-adik uitm yang sentiasa bersedia mengikut perintah kakaknya yang cantik lagi manis ini utk mencanting batik..
so kami singgah di noor arfa batik kat chendering..
kat sini aku kaler2 batik hamagadd sangat eksited.
bayar rm10 je kalau nak kaler2 batik ni..
tapi kalau xnak kaler just nak tengok cara orang buat batik ke apa ke semua ada kat sini..
sangat menarik tempat ni..

oh yeah aku beli seluar palazo kat sini murah.ada diskaun banyak.
aww aww i like

besar ohh kompleks dia

mencanting batik

batik pakai cop

cop batik gambar penyu na na na ganu kiteww

setia budak wani ni tengok aku mengaler batik

tadaaaa!

sepanjang minggu terakhir tu aku stay kat rumah amy..
parent amy jemput tinggal rumah mereka sebab dorang risau keselamatan aku dok rumah tu sorang2. aww so sweet! hikhik
and malam before balik tu amy bawak pergi main yg motor 4 tayar tu kat pantai batu buruk tu..

makanya selamatlah aku pulang ke shah alam dengan menaiki firefly dari kT ke subang pada jumaat yang lepas..
terima kasih kepada semua yang membantu aku sepanjang aku berada di KT..
love you everybodehhhhhh!
*pepeluk kekuat*

bubbye terengganu. uh sedih nak tinggalkan tempat ni T_T

3 comments:

Anonymous said...

name aku xde pun..supervisor hsnz..haha..p

intan said...

supervisor:
tak kuasa aku nak letak nama ko =.="
hahahaha

bungacoklat said...

ouh dokter kachak luar kachak dalam!kikiki ;D