Thursday, November 24, 2011

kuala terengganu

Salam readers.

oh hai semuanya.
apa khabar semuanya pun?
ada sihat tak pun?
hei hei hei

na na na na na ganu kite~

tetiba je intro merepek bagai

ye kawan-kawan semua.
sudah 2 minggu aku berada di kuala terengganu yang sejahtera.
orang kuning digi dia jadi kaler hijau kat sini..lembap tahap obesiti punya orang kuning (heh?).
sebab tu lah nak update blog pun macam ragu-ragu je dengan keupayaan beliau.

okeh kita lupakan dahulu tentang orang kuning tersebut..
skang kita citer pasal terengganu ye..

untuk makluman semua pihak
aku akan berada di sini selama 6 minggu sebab berpraktikal di hospital sultanah nur zahirah, kuala terengganu..
so 6 tolak 2 tinggal berapa adik-adik?
ye pandai..tinggal 4 minggu sahaja lagi ahkak akan berada di sini

orait malas nak citer pepanjang
tengok je lah gambar

entah kat mana ntah benda ni.tapi nampak macam sedap. huh?

adik dan ibu

pantai batu buruk

nasi dagang sudah semestinya

sampai di sini saja.

daaaa!

p/s: entry yang sangat pemalas tahap obesiti si orang kuning

2 comments:

chegu abbas said...

terengganu kiter....

kalu rajin datang lah sini....

salam maal hijrah http://cheguabbas.blogspot.com/2011/11/salam-maal-hijrah-1433.html
ragam sukan dunia....http://cheguabbas.blogspot.com/2011/11/acara-menunggang-basikal-telanjang.html

say to easy=) said...

slmt berpractikal:)