Monday, November 07, 2011

aniq danish

salam readers..

selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua readers yang beragama islam..

ha amacam?
sopan, santun lagi berpekerti mulia tak bila permulaan entry macam ni?
kekeke

kalau korang ingat, awal tahun dahulu aku ada buat entry tentang perkahwinan mona kat blog ni..
tu pun kalau korang ingat lah..kalau tak ingat takpe, cik intan boleh bagi link..
he he he.nah : (Link)

dan..pada sabtu yang lepas..
aku,elya,husna,ahtin,ahcak dan ahnek pergi lah melawat puan mona yang baru sahaja melahirkan anak lelakinya 3 minggu lepas..
anak puan mona ni bernama aniq danish..
so boleh pilih lah nak panggil aniq pon boleh nak panggil danish pon boleh..

danish demam selesema waktu kitorang datang melawat tu..
so tak boleh nak main2 sangat dengan baby..
tapi takpe..nanti aniq dah besar sket kita main kejar-kejar ye.. eh?
haha.macam lah takde permainan lain.


kami berenam kongsi-kongsi duit untuk belikan danish toys..
tapi sory danish.auntie lupa yang danish ni lelaki and auntie beli paper bag kaler pink pulak..kat dalam kereta baru perasan.
hikhikhik
ish chomel lah auntie ni!




oh ye..
kad yang sangat chomel dan kreatif ni dibuat oleh classmate aku..
nak tengok lebih banyak kad dan other handcraft yang sangat kreatif boleh tengok kat sini :
(artcraft4u)

puan mona punya lah semangat bercerita pengalaman dia melahirkan baby..
kemain..
aku dengar pun ngilu. hahaha!

dah berborak selama hampir 2 jam..
kami pun berangkat pulang..



kepada aniq danish : semoga menjadi anak yang baik, soleh dan berjaya di masa dapan.mmhuuahhh!

tulis kat sini macam lah budak tu reti membaca.
haha.

ok till next post.
daaaa!

p/s : maap lah gambar blur.

2 comments:

Iza Izzati said...

woot woot~ bila turn hang plak? haha :P

intan said...

iza: hahaha.bila sampai seru :D