Thursday, November 24, 2011

kuala terengganu

Salam readers.

oh hai semuanya.
apa khabar semuanya pun?
ada sihat tak pun?
hei hei hei

na na na na na ganu kite~

tetiba je intro merepek bagai

ye kawan-kawan semua.
sudah 2 minggu aku berada di kuala terengganu yang sejahtera.
orang kuning digi dia jadi kaler hijau kat sini..lembap tahap obesiti punya orang kuning (heh?).
sebab tu lah nak update blog pun macam ragu-ragu je dengan keupayaan beliau.

okeh kita lupakan dahulu tentang orang kuning tersebut..
skang kita citer pasal terengganu ye..

untuk makluman semua pihak
aku akan berada di sini selama 6 minggu sebab berpraktikal di hospital sultanah nur zahirah, kuala terengganu..
so 6 tolak 2 tinggal berapa adik-adik?
ye pandai..tinggal 4 minggu sahaja lagi ahkak akan berada di sini

orait malas nak citer pepanjang
tengok je lah gambar

entah kat mana ntah benda ni.tapi nampak macam sedap. huh?

adik dan ibu

pantai batu buruk

nasi dagang sudah semestinya

sampai di sini saja.

daaaa!

p/s: entry yang sangat pemalas tahap obesiti si orang kuning

Monday, November 07, 2011

aniq danish

salam readers..

selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua readers yang beragama islam..

ha amacam?
sopan, santun lagi berpekerti mulia tak bila permulaan entry macam ni?
kekeke

kalau korang ingat, awal tahun dahulu aku ada buat entry tentang perkahwinan mona kat blog ni..
tu pun kalau korang ingat lah..kalau tak ingat takpe, cik intan boleh bagi link..
he he he.nah : (Link)

dan..pada sabtu yang lepas..
aku,elya,husna,ahtin,ahcak dan ahnek pergi lah melawat puan mona yang baru sahaja melahirkan anak lelakinya 3 minggu lepas..
anak puan mona ni bernama aniq danish..
so boleh pilih lah nak panggil aniq pon boleh nak panggil danish pon boleh..

danish demam selesema waktu kitorang datang melawat tu..
so tak boleh nak main2 sangat dengan baby..
tapi takpe..nanti aniq dah besar sket kita main kejar-kejar ye.. eh?
haha.macam lah takde permainan lain.


kami berenam kongsi-kongsi duit untuk belikan danish toys..
tapi sory danish.auntie lupa yang danish ni lelaki and auntie beli paper bag kaler pink pulak..kat dalam kereta baru perasan.
hikhikhik
ish chomel lah auntie ni!




oh ye..
kad yang sangat chomel dan kreatif ni dibuat oleh classmate aku..
nak tengok lebih banyak kad dan other handcraft yang sangat kreatif boleh tengok kat sini :
(artcraft4u)

puan mona punya lah semangat bercerita pengalaman dia melahirkan baby..
kemain..
aku dengar pun ngilu. hahaha!

dah berborak selama hampir 2 jam..
kami pun berangkat pulang..



kepada aniq danish : semoga menjadi anak yang baik, soleh dan berjaya di masa dapan.mmhuuahhh!

tulis kat sini macam lah budak tu reti membaca.
haha.

ok till next post.
daaaa!

p/s : maap lah gambar blur.