Tuesday, October 25, 2011

#OctTwtFest


Salam readers..

oh hai semua!

disebabkan entry kali ini nak cerita tentang #OctTwtFest atau nama penuhnya October Tweet Fest...
gaya penulisan kalini pun ala-ala tweet saja.
yes ayam gedix.

#OctTwtFest ni diadakan pada 22 Nov 2011 yakni hari sabtu yang lepas dari pkol 3pm sampai lah ke 12am..
tujuan utama #OctTwtFest ni actually utk mengumpulkan sebilangan tweeps pada satu masa untuk pecahkan rekod dunia.dalam bahse mudahnya ialah tweetup lah nihh
yes we did! bilangan orang yang datang #OctTwtFest ni dikhabarkan melebihi 2000 org.
yeszaaa!

so pergi lah kami adik-beradik ke #OctTwTFest ni..
lokasi nya dekat je..kat diGi headquarters Shah Alam.
heh pejam mata je dah sampai dah.cecewahh.

First sekali datang pergi daftar nama dulu..
then dapat riben ikat kat tangan tanda dah daftar..
and settle! eh belum lagi..

Yes I was there


bila dah daftar tu jalan-jalan lah tengok benda-benda menarik kat sini..
ada macam2 booth jualan, ada marathon film, ada games, ada performance stage, macam-macam lagi lah..
and yang paling penting..tweeps semua retis-retis. huwyoahhhh *rambang mata*

adik. twithandle: @sayangamirah

Along. twithandle: @chapree
masuk je terus nampak satu screen besar yang appear kan tweet2 dari hashtag #OctTwtFest..
and aku punya lah gigih mentweet2 dengan harapan tweet itu terpapar.
okeh intan kalau takde screen besar pun gigih mentweet 24/7. *flipshijab*


Tweet jangan tak tweet

and banyak gilak artis urban yang datang memeriahkan event ni.
malas citer banyak..
tengok gambar saja wokeyh! ^_^

Altimet

ILa Damia

KJ

Joe Flizzow

Retis twitter
sambil-sambil tunggu abang aku settle kan kerja dia nak cover event ni..
aku and adik aku pun tercongok lah kat depan performance stage tu..
ingatkan xde apa2 persembahan dah..sekali tetiba one nation emcees, joe flizzow, altimet, illa perform betul2 depan biji mata kitorang. okeh ini tipu.
but seriusly sangat depan.

One Nation Emcees

Fashion show. mereka semua sangat cantik wokeyh!
so aku malas dah nak tulis panjang-panjang..
ni pun dari tadi pending dalam draft dah beberapa jam dah.
sebab dok layan tweetdeck and song joongki.kekeke


Karaoke session





till next post
daaaaa!

p/s: oh hai tweeps. kalau rasa bleh tahan timeline kena spam dgn tweet kitew meh lah add kitew. twithandle : @intansyerlina
okbai.

sabtu ni plak ada #tweetupDarahCP. sapa join angkat tangan tinggi-tinggi?!

4 comments:

Izzati said...

okay, u did it! u make me jealous. kalau ak tau la korg na pegi tweet fest ni. mmg ak trun shah alam weh. tdo umah korg la kan. haha 4 hari cuti duk umah saja. ngaaa~

intan said...

ati :
lahh ye ke..kenapa ko cuti 4hari?
ha tu lah malu bertanya sesat jalan..kekeke.tapi bukan ke aku, along & adik dah war-warkan kat twitter beberapa hari sebelum ktorang pergi tu..

Izzati said...

ishhh~ ak tapasan la wehh~ siyes ta pasan. korg sebut2 pasal bnd ni tp ak cam terlepas pndg je. huhu ak cuti kot 4 hari. gila ahhh~ tensi ak! grrr

intan said...

ati : menyesal dulu pendapatan menyesal kemudian tidak berguna.kekekeke