Monday, October 17, 2011

a-cha

Salam readers..

tengok tajuk je dah tau aku nak tulis entry pasal apa kan..
ke ke ke ke

message keras : kepada bukan ELF atau non kpop fans jangan banyak mulut kat sini okeyh.setiap orang ada minat yg tersendiri. heh.

disebabkan penyakit short-term memory yang aku hidapi ini semakin menjadi-jadi sejak kebelakangan ini..
aku tak ingat lah bila ntah received album ni kat hostel..
he he he
actually album ni aku kongsi dengan adik aku..
berapa ringgit?dalam rm60 ke rm70 ke ntah aku pun tak ingat..
he he he lagi.

actually A-Cha ni adalah album repackage kepada album Mr. Simple yg dulu pernah aku cerita tu (Link)
itu version A and yang ini adalah version C
ahh malasnya nak citer!
hi hi hi hi hi

ok siapa nak berpengsan-pengsan lagi bersama saya?
JOM!

Front cover. *pengsan 1st stage*

Inside
lagu favorite?
ofkos lahhh super man..!
walaupun sangat jelas dan nyata bahwe intan adalah seorang peminat batman kerana beliau lebih kacak dari superman (huh?)
lagu super man by super junior ni sangat2 cute aww aww dan energetic dan kacak!

junior2 dan adik aku plak suka lagu oops!! yang memang sangat kelakar and funneh.
hahaha!

tak lengkap lah kalau dapat album tapi tak dapat cuci-cuci mata kan?
so yeah! ada photocard dalam album tu
howyeah!!


Inside album ada pocket.Inside pocket ada harta karun!

Photocard 1! *pengsan tahap dua*

Photocard 2! *pengsan tahap dua*
so kita main cerai-cerai kan photocard tersebut ^_^

Sungmin! Yesung! *pengsan tahap kronik*



Some event invitation for ELF i guess :D

and and and..
dapat freegift dari unnie daiyahucop(owner online kpop shop ni)..
heee.thx unnie ^_^

satu untuk kite satu untuk adik.aww so sweet!
orait then..
sampai di sini saja update kalini..

nak pergi tengok song joong ki kat sungkyunkwan scandal.
daaaa!

hi hi hi hi

4 comments:

Puan tia said...

sukanya dia..hahaah

intan said...

puan tia: heee mesti lah :D

Sr. adda said...

fuyoooo...chukenyer dier,x ckup 1 gambor na...haha,kalo bley stiap sudut nak bergambo eh..heeh

intan said...

adda: hehehe.mesti lah..kekeke