Saturday, October 29, 2011

2AM Show Live in 3D

Salam readers..

sekarang ni kalau korang semua perasan, intan ni..
sikit-sikit citer pasal kpop..
sikit-sikit citer pasal kpop..
adakah intan sudah tidak lagi obses kepada makanan?

ha jeng jeng jeng..
aetoriya aetoriya sarange apahago
tetiba je keluar lagu CN Blue padahal tajuk entry pasal 2AM..
haha.

ok lah sempena cuti deepavali yang diberi oleh mahsa ini super panjang..
aku pun mengajak lah adik aku untuk temankan aku pergi tengok movie 2AM Show ini..
nak harapkan boifren? mana lah dia sudi jah oi!
eh cop..bila pulak aku ada boifren?
ah sudah..
haha lagi.

punya lah kemain semangat nak pergi tengok changmin..
pagi-pagi lagi dah bersiap sebab nak kejar tiket pkol 11.40am..
yelah kami dari shah alam kan..pergi mid pun alahai menaiki komuter yang sangat efisien itu..

uihh beratur beli tiket dengan keadaan risau sebab takut tiket habis..
last-last bila masuk cinema ada 6 orang je dalam tu..
ha bahgia bukan?kakaka
hardcore I AM mereka ini..

2AM: Seulong, Changmin, Jo Kwong, JinWoon

kepada sesiapa yang minat kpop pasti akan tahu yang 2AM ni semua ahli dia mempunyai vokal yang mantap..
lagu-lagu dia plak alaahai semua jenis yang sendu-sendan punya..
hah intan ni nampak je macam kental gitu kan..
tapi lagu sendu sendan sedih luka terpilu lah yang paling dia minat..
kekeke *ketawa malu*

disebabkan aku pergi pada hari selasa(weekday) dan menggunakan student card..
so harganya murah je..rm13 je untuk 3D..he he he.suko den.

Ibarat panggung ini den yang punyo

#Tetiba je?

cerita ni actually adalah show diorang..
hurm camne nak explain eh..kira macam mini concert lah..
tapi diformat dalam 3D and dibuat dalam movie..
disebabkan terlalu asik menghayati nyanyian dan menonton kekacakkan jinwoon serta kegagahan changmin yang begitu menyerlah, 67minit tu dirasakan begitu cepat masa berlalu..
aihh rasa macam nak pi tengok 2nd round je..
tapi apakan daya 2nd show pukul 4pm lah pulak..
tak sempat nak kejar balik rumah before maghrib plak nanti..

disebabkan dalam cinema ada 6 orang je..
kami semua menonton and sit like a boss.haha.
semua gambar2 kat bawah ni di snap oleh adik aku..
dan kerana dia tahu aku minat changmin, semua gambar changmin yang dia snap semua pun huduh-huduh belaka..
dia ni bukan setakat aku dia suka sabotaj..sampai orang yang aku suka pun dia nak sabotaj.
heh!

Gambar actually bukan blur.tapi sebab ni kan dalam format 3D




promosi percuma

adik bersama kakak nya yang menawan

ok intan..
cerita kpop sudah tamat.
makanan mana makanannn?

ha..nah!
kekeke


mata fokus utama

takoyaki sudah semestinya


okbai!

No comments: