Wednesday, September 21, 2011

gila pink

salam readers..

pagi tadi masa aku tengah bosan-bosan tunggu train nak balik ke shah alam..
aku pon tweet lah pasal barang-barang aku yang kebanyakannya warna pink..
sekali classmate aku, Dorris (Link) reply tweet aku..
tweet punya tweet..reply punya reply..
sampai lah kami kata sepakat untuk buat 1 post citer pasal kegilaan kami terhadap benda yang berwarna pink.

boleh kita mulakan sekarang?

1. Baju raya


2. Beg galas


3. Barang-barang yang wajib ada di dalam beg galas tersebut:

camera
handphone
payung, pencil case, external hard disk case, make-up case, wallet, perfume
4. accessory kewanitaan:

ribbon2 tudung, pin2 tudung & nail colour
jam tangan

5. Kasut & selipar :

selipar japang 8 ringgit

beg kasut
sport shoe
sebagai kesimpulannya semua benda pon nak kaler pink..!

tapi....
ianya tidak berhenti di situ..
hue hue hue..

kucing kesayangan aku yang bernama 'bunga' atau lebih dikenali dengan 'mama unge' turut juga menerima tempiasnya dengan dipaksa memakai rantai berwarna pink.
hik hik hik.

puas hati aku.
heh.

mama unge yang pemalas dan gemuk. seperti tuan dia

puas aku suruh dia posing.tapi dia tetap nak tido gak.
last-last dia pusing tanda tidak mahu diganggu.




so sampai di sini sahaja..
daaa!

4 comments:

sea_lavender said...

wow menarik~ sume pink~gurl lembut + ayu hehe =D I like blue colour =_=

Doris Lee said...

haha... babe, tunggu post saye yek.. semlm tak free.. hari nih saye post! yay!!
ur kucing is so fluffayyy!!! LOL

Sr. adda said...

giler r...pink sume,isyh...isyh...hukhuk... yg tetttt! pink gak ke?hahahaha...u're littebabypink =)

ain dzaya said...

wooww... pink!
sexyy taw!