Tuesday, August 23, 2011

Bwara Mr Simple Bwara Miss Simple!

Salam readers..

Salam 23 ramadhan..
pejam celik pejam celik kejap je dah nak raya dah..
semoga ibadat kita pada bulan ramadhan tahun ini lebih baik dari yang terdahulu..

cecewah intro kemain berbudi bahasa tinggi.
ke ke ke ke ke

ok readers..
seperti yang anda semua tahu..ye anda semua..
aku memang peminat tegar super junior..
yes.i am an ELF ^_^
kalau tak percaya sila lah tengok entry ni : Link
aww aww

makanya terus ke titik (straight to the point)..
aku nak citer pasal album ke-5 Super Junior : Mr Simple..! wooohoo!
yabeda be duuuuuuu~!!!

Desktop background bertukar!weeeheee!

hari pertama kpop shop yang aku selalu beli barang tu bukak order utk album Mr Simple terus aku bagi nama..
dan terus bank-in duit tanpa melihat saki baki duit ptptn yang tak seberapa tu..
ke ke ke ke ke..

dan dan dan yang bestnya cover boleh pilih nak gambar siapa..
aku terpaksa main lat talilat tali taplum dengan diri sendiri sebab konfius nak pilih cover sungmin ke yesung ke leeteuk ke eunhyuk ke
ohh oppa-oppa why you made my life so hard

selepas 2 minggu..tarapdapapapapapapaaaaaaaa~~~

Finally Sungmin oppa tetap menjadi pilihan hati ^_^ -cover depan

Cover belakang.gambar Siwon masa bulan puasa tak bleh tengok.nnt kurang pahala.lol!

bila bukak je bungkusan teruja kemain..
ya ampun bapak besar album ni..
lagi besar dari buku-buku pelajaran yang ada di library.
wah ha ha

dan pastu bila bukak je dalam album tu..
hamaaagaddd! *pengsan*


*Pengsan*
pastu tak cukup dengan gambar sungmin yang versi gedabak itu..
dalam album ni ada pocket yang memuatkan 10 gambar ahli super junior yang super gedabak.1 orang 1 muka surat depan belakang.
*pengsan lagi sekali*

Yesung, Sungmin! *Pengsan kali kedua*
tak cukup dengan gambar yang besar gedabak dan super banyak itu..
dengan pembelian album ni dapat free poster yang super besar semesta alam.
oh mai.. *speachless*

Lagi sekali.jangan tengok Siwon lama-lama.haha!

Free gift dari kpop shop tu..bleh pilih nak gambar siapa. ^_^

ok cukup dengan kemeriahan album tu..
skang kita dengar plak cd album nya..
album ni ada 13 lagu..
malas lah nak describe each lagu kan..
korang p google sendiri lah eh..

dalam album ni lagu yang paling aku suka tajuk dia memories (track 08)
oh mai memang sedih lelagi bila tengok translation dia T_T
biasa lah intan memang suka lagu sendu sendan ni

and ini adalah video Mr Simple: Link

Super Junior is ELF Superman
Last man standing!

Mama Unge kata : apa-apa lah kak oi..

Yeah sampai sini saja..

Daaaa!

2 comments:

Ullyana zaidy said...

errr...... mmg fanatik tol dgn suju..huk!! :D

intan said...

cik Yana:
heeee jangan jelly ^_^