Saturday, July 23, 2011

oh hai alor star!

salam readers

yeszaa
intan kini berada di alor star!
weeheee!
dari awal tahun berangan nak praktikal kat hospital sultanah bahiyah..
sebab aku suka sawah padi..tenang & damai :D

ingatkan tak dapat pargi dah bila nama kena tukar p hospital kepala batas masa bulan 2 aritu..
rupanya masih ada jodoh dengan alor star di bulan 7..
aww aww macam dah boleh buat lagu plak..
hi hi hi

tag nama
first skali datang alor star mesti lah snap gambar dengan sawah padi..
memang tak sah lah kan kalau dah datang sini tak bergambar mesra dengan sawah padi yang luas terbentang ini :p


intan tiada

jengjeng.intan ada.


sangat best,bukan?!!

kawasan perumahan & hospital ni memang dikelilingi sawah padi..
ohmai tenang nya..pergi kerja pagi2 stress bila nampak sawah padi terus hilang stress..

ok skang dah 3 minggu aku kat sini..
selama 3 minggu ni aku stay kat department physio je..
tak naik ward lagi..next week sampai end posting baru start naik ward paed..
nak tengok tempat kerja aku yang sangat best dan dipenuhi oleh mainan ini?
hee nah!
siyokkkk!

banyaknya ball!!!



tempat buat kerja pun chomel :D

roket roket dan roket lagi

ok dah penat taip panjang-panjang..
limit broadband pon dah abis sebab asik tengok super junior & drama korea city hunter je..
hi hi hi hi

till then..
daaa!

p/s : setelah 3 minggu bersama kanak-kanak, sudah mula dapat membiasakan diri dengan mereka..oh mai baby sungguh chomel!!!

2 comments:

Nur Areefah said...

subhanallah.lawanya sawah ^_^
suke2 :D

bestnya praktikal di hospital :)
tp physio ada mainan2??

latest entry : blogger.com mobile template

intan said...

areefah :
hee..cantik kan? :D
yeap..sy practical kat bahagian pemulihan kanak-kanak..sebab tu lah ada banyak mainan :D