Monday, May 30, 2011

hari belia - super junior M

salam readers..

perhatian, entry ini dikhaskan untuk E.L.F sahaja.
heh overrr
hahaha

ok kalau orang yang rapat dengan aku memang tahu lah aku ni memang peminat fanatik super junior..
E.L.F adalah fan club untuk suju..nama panjangnya ialah ever lasting friends.

haritu masa SS3 aku dah kumpul duit dah nak pi konsert tu..
tp disebabkan hal tertentu,duit yang aku kumpul tu kena digunakan untuk hal lain pulak..
memang takde rezeki nak pergi sana..
so bila aritu 1st day dorang umumkan suju M akan datang malaysia masa hari belia..
memang hari2 selama sebulan aku merayu mak aku bagi pinjam kereta untuk pergi konsert tu..
berhari2 aku pujuk abang aku temankan aku pergi tengok konsert tu sebab ayah aku memang tak kasik keluar malam melainkan abang aku ada di sisi..
biasa lah..anak gadis sunti aww aww

tapi before ke konsert tu yang terletak di putrajaya..
aku kena temankan abang aku pergi kerja kat bukit jalil dulu..
so disebabkan abang aku punya kerja abis lambat (dalam pukul 8 pm) aku memang dah cuak gila takut nanti kena duduk belakang and takkan nampak dorang..
maklum lah dengan ketinggian 158cm ni agak susah lah nak tengok kalau duduk belakang2 kan..
dari bukit jalil aku pecut macam orang gila sampai putrajaya dalam 20 min drive je..
hebat ke tak hebat.bhahahaha
pastu kena jalan kaki sampai ke tempat konsert pastu menyempil2 tengah orang ramai..
dapat lah kami 3 beradik (aku,along & adik) tempat yang agak dekat dengan stage..
oh yeah adik aku pon suka suju gak
ini semua atas daya usaha aku memperdaya kan dia dengan hari2 bercerita tentang suju.
bhahaha *senyum bangga*

actually before ni aku tak berapa minat lah sangat dengan suju M sebab diorang nyanyi lagu mandarin which is susah sangat aku nak hafal lagu diorang..
aku lebih prefer suju, suju H & suju T sebab diorang nyanyi dalam bahasa korea & sangat lah senang untuk dihafal & lebih dekat di hati
suju K.R.Y lagi lahhh..bleh nangis dengar lagu diorang especially bila tengok subtitles lagu2 dorang..sebak abis
ceceh poyo abis.haha
tapi disebabkan suju M datang,aku menghabiskan masa cuti sem ini dengan menghafal lagu2 mandarin diorang
and skang hey ya keminatan aku terhadap suju, suju M,suju H & suju T memang tiada kompromi
bapak semangat kan kan kan.
inilah semangat kesukanan seorang E.L.F
bhahaha

ok dah abis bebel dah..
btw thx to along (Link blog) sebab temankan kitorang & jadi photographer untuk aku semalam..kerana ketinggian beliau lah gambar2 ini begitu ketara sekali.
& thx to adik (Link blog) sebab tolong snapkan gambar gak..
aku tak menyumbang apa2 gambar sebab aku sangat fokus terhadap sungmin!
bhihihihihi

so E.L.F mana2 yang nak ambik picture2 di bawah ni sila-sila kan lah
tapi jangan lupa credit saya wokeyh ;)
sila2 lah klik gambar utk tumbesaran yang lebih menyerlah ;)




























to Suju..thanx for coming to Malaysia again (this is the 2nd time for this year)
to Malaysian E.L.F.. jangan pedulikan cakap2 artis meleis kelas bawahan yang kutuk oppa2 kita ni..love super junior forever

Sungmin oppa, saranghae <3 <3 <3

p/s: kalau ada SS4 next year,hope diorang datang Malaysia lagi! ^_^

12 comments:

Ullyana zaidy said...

hahaha..tahu la jmpe suju..
jeles seyh...
xtdo mlm la nmpknye cik itan.xlekang snyuman dibibir tuh..
btw, sy epy bile tgk kazen sy epy..hik ^_^

Sayang Amirah said...

LEE HYUK JAEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEE DONGHAE Y U NO COMEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

intan said...

cik yana :
hihihihi memang!
ni setahun bleh tahan senyum sampai ke telinga ni..
senyum sampai konsert SS4 next year plak ;)

hikhikhik
thx couzy..finally saya dapat mencari kegembiraan saya kembali selepas hidup dirundum sepi beberapa ketika ini
sayang kamu ketat2 ;)

intan said...

adik :
bhahaha.orang dah kata lama dah eunhyuk best giler tp kamu xnak dengar..
skang baru rasa menyesal sebab terlambat sket nak minat eunhyuk..
nasib baik angah lebih suka sungmin aww awww
kalau ada yesung & leeteuk alangkah lebih bagusnyaaaa

Hime said...

me too!an ELF since their debut.even since they are just a guest artist for DBSK during their concert here back in 2007.suju isn't just great but they are one of the greatest artists ever born in this world.so, to all the local artists who talked bad of our suju, you can just retire because none of us will support you guys..keke.terpanjang plak comment :) peace...hai ELFs :)

intan said...

hime :
yeszaa!oh hai ELF!

nukilanaffiza... said...

alamak..nasib baik tak layan korean...huhuhuh...
tapi hensome2 dan cantik2 orang korea kan?...

intan said...

nukilanafizza :
yeap diorang memang cantik..
kulit diorang putih sangat..& sangat licin

thus kami elf bukan suka muka saja tapi kami suka kan bakat yang diorang ada
mereka semua sangat talented
singer,actor,MC,comedian semua pon mereka boleh ;)

YatT'S said...

hi, my 1st time here.
Setuju dengan u. Suka nengok derang dalam variety show.

intan said...

yatt :
yeap..memang terhibur sangat kan ;)

Izzati said...

fufufuhhhh~ dapat tgok jumpa Super Junior lah. awwww~ suka la tu kan kan kan? hehe tahniah ye sbb anda da berjaya mendapat hidup anda kembali. say turut berduka ehh bergembira diatas perkabaran tersebut. lol~

SuJu chenta hati Intan~ bhahaha :P

intan said...

ati:
bhahahahaha.terima kasih terima kasih :D :D :D