Monday, April 04, 2011

cerita yang panjang lebar!

salam readers!

oh mai rindunya kat semua!
*peluk peluk*

oh yeah baby..
aku baru je abis melunaskan tanggungjawab sebagai pelajar semester 6..
assignment & project proposal semua dah hantar
& hell yeah sekarang marilah kita kembali ke dunia nyata!
aku tengah cuti semester selama 2 bulan skang ni *hikhikhik*

lecturer pedajal aku tau.
dia saja letak date submission project proposal masa birthday aku.
punya lah kelam kabut buat benda ni semua..
mana nak jawab call lagi,mana nak reply fb wishes lagi,mana nak reply sms wishes lagi.
btw thanx pada semua yang wish bday! *peluk peluk comolot comolot gomol gomol*

tahun ni birthday penuh dengan makanan.
serius.
aku rasa semua orang terdekat baca blog aku ni kot..
macam tau2 je aku memang suka makanan!heh.

hari rabu keluar tengok movie dengan diyana,wani & imbran..
lepas abis wayang tu abanglong aku belanja makan aiskrim.

along.

ngehngehngeh.

tepat pukul 12 malam..roommate & the geng buat surprise kat bilik..
ada kek, and diroang siap buat maggie goreng & sandwich lagi!aww aww
ok then pagi sampai ke petang bz buat project proposal..
lepas hantar kat lecturer..cik abam imbran belanja makan kfc..
aww aww so shweet lah!

keesokan hari nya pula..
keluar dengan ex roomate matrik dulu..gee & amy..
dah lama x jumpa dengan gee & perangai nya serta fizikalnya sama je dengan time matrik dulu..
katanya dia dah matang sebab tak lompat2 lagi dah..
tapi aku tengok tiada beza pon.heh!

ini nama dia gee.dia ni dah ada orang book ye kawan2..

ini amy.ha siapa2 yg suka contact aku eh.dia single.

heh.aku memang ada bakat menjadi ibu ayam.

kami bertiga. *peluk peluk*

lepas selesai beronggeng2..
aku pon pulang lah ke shah alam sebab cuti sem dah start kan..
so pulang lah saya ke kampung halaman dengan jayanya selepas beberapa minggu bertapa di hostel..
petang sampai rumah je terus nenek tua..err i meant..
aku punya adik..dia bagi cupcake sempena birthday..
hamagad!makanan lagi! meh kakakmu nak peluk peluk comolot comolot!

kakak dan adik.


cute kan?

keychain ni pon dia yang bagi.thx! *peluk peluk*

then pada malam keesokan harinya pulak ayah belanja makan..
ayah cakap birthday girl boleh cakap je nak makan apa..
yeah makanan lagi!
weeheee~

terliur tak terliur tak?

kehkehkeh

ok next!
haaaa..kan dah kata cerita yang panjang lebar..so wajibun lah panjang lebar entry ini!

lepas balik makan dengan family..
aku terus balik bukak lappy adn bantai tengok suJu dengan adik..
tak pasal2 skang adik dah addicted gila dengan suJu.heh.tahniah intan.
disebabkan tengok suju dalam keadaan tidak sedarkan diri..
diri ini terasa begitu memanggil manggil nama wan (kawan aku)..
petang tu wan ada ajak pi kolej pada hari ahad..memula rasa malas..
tapi bila teringat yang wan ni muka dia 75% ada persamaan dengan eunhyuk(superjunior)..
aku terus berusaha sepenuh tenaga dan usaha p mntak kat ibu nak guna keta p kolej..
heh.dengan kehebatan intan..pergi lah kami berdua ke kolej pada pagi ahad itu..

tadaa!

kehkehkeh.pasni wan mesti marah ni sebab publish gambar ni kat blog.
heh.wan.ko dah kawan dengan aku,haruslah gambar ko ada kat blog aku!kakaka
ha..sama tak kawan2 muka dia dengan eunhyuk?
apa?tak sama pong?heh.
dalam gambar memang tak sama..tp try tengok depan2..xpecially bila rambut depan tu di bawak ke dahi (???)
tak pon cuba korang tengok gambar bawah ni >>

hamagad hamagaddd.sebijik wokeyh.-pengsan jap-

gila gigih aku mencari gambar eunhyuk yg sama dengan ko,wan..
ko sepatutnya bersyukur dapat kawan yang gigih macam aku.
kakakaka

somehow selepas balik dari kolej..
wan telah dipaksa oleh 3 anak gadis untuk mengikut kami berjalan2 & lunch..
so..kita makan lagi!

nabila & ahtin.oh dua2 ni tak single.kalau suka sila simpan dalam hati.

ok yang ini dua2 pon single.ha ha ha

lepas dah selesai makan..
kami pon hantar wan balik rumah & aku,ahtin,nek meneruskan peronggengan kami di pusat karaoke ole2 seksyen 18 shah alam..
so dengan itu tamat lah pengembaraan makanan di birthday aku..

present dari wan ^_^

birthday tahun ni meriah sangat..!
walaupon tahun ni aku kembali meraikan birthday sebagai anak gadis yang single..
tapi hamagad kawan2 family2 semua memang superb!
thx kawan2, thx family
sayang kamu semua! *peluk peluk*

p/s: oh entry yang penuh dengan pelukan!
tahun ini birthday lebih meriah.ini membuktikan yang tidak semestinya berdua lebih baik,bukan!

xoxo,intan. ^_^