Monday, March 21, 2011

macaroons

salam readers..

how are you
welcome to malaysia
lady gentleman lady gentleman
lets go lets go chopping
lets go lets go chopping
sumber lyric: Link

pada hari ahad yang tak berapa nak bahagia disebabkan assignment yang aku tak sentuh lagi ni..
aku dengan tanpa rasa serba salah pergi lah mengikut family aku pergi beronda ronda kuala lumpur..
mula-mula sekali hantar noni & dodo ke klinik kembiri spca dbkL kat setapak..
nak pergi kembiri kan mereka berdua ini..


setelah selesai semuanya..
macam biasa la..aktiviti keluarga kami setiap bulan..
makan2 di kLcc..
menu makan pon macam biasa..

selepas makan2 kat food court atas tu..
kami berjalan2 lah dahulu mencuci cuci mata..
lepas tu aku dengan penuh bersemangat sampai tak lena dibuai mimpi memikirkan harini aku kena gak cari macaroons seperti yang di uar uarkan oleh orang ramai ketika ini..

xde motif xde motif.

macaroons ni ada di jual di harrods, London.okbai.

ish jangan lah begitu.
di harrods klcc pon hado jugak..

kaler kuning ada..

kaler orange ada..kaler biru ada..kaler pink pon ada.

harga dia 6 ketul RM15..
aku beli 6 ketul saja just untuk mencuba rasa camne la benda cute yang mewarnai kehidupan ni punya rasa..

aku beli 2 kaler pink, 2 biru, 2 coklat.

packing di luar

dalam.

so camne rasa dia?
hurm i rasa berbangga sebab dapat riak dan bongkak membawa beg plastik 'harrods' di sekitar klcc pada hari ini.
kakakaka.apa..?tak lawak pon..?
ok.fine.

hurm rasa dia manis sangat..!
yang kaler biru & pink tu aku rasa macam lebih kurang je perasa dia..
tapi hamagaddd yang coklat tu sedap lah!
diluar keras tapi bila gigit rasa lembut..
xtau camne lagi nak describe..kalau korang nak tau..
cuba lah try.. ;)

size dia kecik je..macam 2x ganda size duit syiling 50sen tu je..

makhluk ni saja nak menempel.



chomel lah

ok sampai di sini saja..
till next post
daaa!

p/s : tak sabar nak cuti sem next week!

4 comments:

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

tq 4 sharing. klcc ada harrods rupanya....best!

intan said...

hee..ada ada..try la p tengok..kat bawah cinema je.. :p

Tasha said...

teringin nak merasa benda ni. dah la cantik~

beeha ben said...

comel, syg nak makan kan? hee..