Friday, January 14, 2011

photoshoot kawin

salam readers..

jeng jeng..
ha..before semua salah anggap..
meh sini aku berterus terang..
ini bukan photoshoot aku kawin..
tapi kawan aku kawin..
sang mona..
kira nya ni kesinambungan entry before ni (Link)

so..mona nikah jumaat malam sabtu kan..
keesokan harinya pada hari sabtu..
pagi2 lagi kami dah bertolak utk sama2 kepohchi dgn pengantin & photographer snap2 gambar..
kami ialah aku, ahcak, elya, & amma husna kun (Link)
hee kami kan pengapit2 yang taat..
so sepanjang hari ini kerja kami ialah sorang payung kan pengantin, sorang lap2 peluh pengantin, sorang pegang kan beg pengantin, sorang lagi tolong snapkan gambar..kami..
kikikiki
okeyh cakap banyak pon x best..
tengok gambar sahaja la ye :p

lokasi pertama :
taman tasik seksyen 4, shah alam.
ini bukan taman tasik yang common tu..
ni taman tasik bersebelahan dengan mahkamah tinggi shah alam..
macam terpencil ke dalam sket tempat nya..

elya & ahcak..sedia menemani di sisi.


dengan amma kun husna.

i snap gambar encik photographer, encik photographer snap gambar i. persis seperti i jump u jump.

brides in action :D

aku?duduk tepi pegang kotak tissue and payung saja :p

dua2 pon chomel kan (kihkihkih)

happy la kawan kami kawin!

okie next bila dah penat tiak pon dah peluh2 kat sini..
pengantin lelaki yang baik hati bagi duit soh p beli kfc utk di makan beramai2..
so kami 4 dara pingitan ni pon berangkat la ke alam sentral..
elya & husna pi cari baju utk elya nak jadi pengapit num 2 keesokan harinya..
aku & ahcak plak p kfc beli mkanan..

so lepas dah siap semuanya..
kami ke lokasi seterusnya di taman tasik shah alam, berhadapan dengan pkns..

kalau bawak makanan, aku memang gembira..

elya cuba beraksi gangster..

gambar takde motif la. macam biasa.

aku paling suka gambar ni ouh..ha ha ha!


dulu semua pakai uniform sekolah je..sekarang tengok..one of us dah pakai uniform pengantin! :D

so lepas dah abis semua ni..
kami pon berangkat la pulang ke rumah masing2..
err...kecuali aku and ahcak..
sbb aku memang bermalam rumah mona selama 3 hari..
ahcak plak teman aku..
and balik je rumah terus kena kerah masukkan cupcake dlm plastik, masukkan jelly & telur dlm goodies bag, dan sebagainya..
heee..

well..
abang2 encik encik photographer ada tag 2 keping gambar aku..
so readers2 sekalian..
aku letak gambar apa yang dah siap je la ye..
nnt bila dah siap semuanya..aku publish new entry wokeyh..
and gambar2 photographer ni memang mantoppp..
so sesapa yang nak cari photographer ni..
boleh contact fb dorang..
encik aie : (Link)
art in shutter (ARTIS) : ni group fb dorang ye : artis786@groups.facebook.com
and dorang ni di datang kan dari perak..
stakat shah alam & kL no hal lah!
harga pon berpatutan..gmbr pon mantop ;)



okie dah abis citer..
lepas ni citer hari sanding plak..
so..daaa~

p/s : ramai dok tanya aku bila plak nak kawin...err...apa kata korang carikan aku sorang calon supaya aku bleh cepat2 kawin?ki ki ki -tersipu malu-

13 comments:

NAZRUL AHMAD said...

panjang nya entry nie.;-)

intan said...

nazrul :
yeap mesti la..tengah excited menulis smpai x boleh stop :p

puteri ain said...

nic pics ! :)
comel2 smua..

esyam said...

wahhh happy je nampk ko ni haha

izzati said...

hahaha~ okay. gamba suma cun. i said gambar tau bukan org dlm gamba tu. tehehe :P

intan said...

puteri ain :
heee..tq :)

intan said...

esyam :
biasa la..aku memang happy sokmo :p

intan said...

ati :
kalau orang cun...gmbar mesti lah cun..kakakaka

adda said...

wah! ang jdik pengapit pn.mona ni ker...huhuhuhu....
tgu intan punye turn plak okie ;p

Ullyana zaidy said...

santekkkk!!!!!
mona tuh keje mane eh??
my fren kenal die...n die dtg mona kawen..huhu

intan said...

adda :
hahaha..intan pnya lambat la lagi..
adda la dulu :p

intan said...

cik yana:
hee...mona keja kat menara rebung tM..
apa nama kwn anda tu?nnt orang p tanya mona :p

Ullyana zaidy said...

hahahaha...
jap..lupe plak name die..sbb xbape rapat sgt....kwn kat rembau tuh haa...

ziema