Wednesday, November 03, 2010

sana sini sana sini

salam readers..

di pagi isnin yang syahdu..
kenapa syahdu?ntah aku pun xtau..
layan je la..~

ibu : eh kata nak gi jalan arini..jadi tak..?nak gi kL ke nak gi bkt tinggi,kLang?
aku : hoh..?heh..? (dalam terpinga2) jap angah tanya adik..

-lepas beberapa minit-

aku : adik kata nak gi kL..
ibu : hah pe lagi..siap2 la cepat..

-selepas beberapa minit dan jam-

bufffffffff! (bunyi asap magic dari jin lampu ajaib)
kami pon sampai la di brieckfield, kuala lumpur..

niat di hati nak cari punjabi suit nak pakai deepavali ni..
kehkehkeh..tapi apakan daya..duit x cukup memandangkan kain yg lebih perlu digunakan utk membuat punjabi suit aku..

selepas abis ronda2 di little india..kami berangkat ke pasar seni pula..
nak bawak si batak (kikikikiki) melawat kL menaiki bas rapidkL..

bila dah smpai..gi solat..gi makan..dan gi toilet..
hahaha!
pasar seni sudah sangat cantik tertarik menarik ya aw aw aw..

ibu sedang sibuk membeli dan membelah di belakang sana..

see..ibu shopping lagi..mana lah tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi kan kan kan ^_^

yeap beliau juga x ketinggalan..waaahahaha (kamu kutuk daku di blog kamu ye..skg aku letak gmbr2 mu yang huduh di blog ini..waaahahaha)


dan masa kat situ sempat la aku try yg doctor fish tu..
ala..ikan yg gigit2 kaki tu..
rupa2nya ikan2 tu semua xde gigi! hahahaha
chomel sungguh!
bila letak kaki dalam tu cam letak kaki atas mesin urut..
gigit2 halus2 manja2 je ikan2 tu..hahaha
best!


yeah fishie..come to mama!

so bila dah puas jalan dan membeli belah..
kami pon pulang la ke pangkal jalan..

bufffffffff! (bunyi asap magic dari jin lampu ajaib lagi sekali)
makanya,sampai la kami 3 beranak dengan selamatnya ke rumah..

dengan itu sekian sahaja cerita penglipur lara dari intan syerlina utk kalini
sehingga berjumpa di lain kali..
tata titi tutu~

4 comments:

Ullyana zaidy said...

pheewiittt...come to mama fish..ekekke...

bess gilerr p jln2 :)

intan said...

klong : yeap..nak jln2 sama meh la datang mai kL ;)

Cupid AngLe said...

wow~~ fish yg sgt2 comey..hahai loike~ hihik ;p

intan said...

ati : i loike tooooo~