Tuesday, November 09, 2010

blog review 1 hari 1 blog

salam readers..

kempen (kempen?) ni sedang giat diadakan oleh encik sop aka owner kepada blog ini :
http://www.gnesop.com/2010/11/blog-review-1-hari-1-blog-di-riwayat.html



kiranya encik ni dia buat offer utk blog kita di review..
aku mmg nak join bnda ni sbab..
aku tulis blog ni ikut suka aku je nak tulis apa2 je kan..
and aku xtau apa pndapat korang tentang blog aku ni..
ntah2 selama ni aku saja yang syok2 sndiri tulis sndiri layan sndiri je tulis blog..
x pon ntah2 ada antara korang yg mnyampah gila kat blog ni dan berkata dalam hati camni :
"ish pmpuan ni mnyampah betul aku tengok blog nya ni..dah la gemok suka mencarut pula tu dlm blog"
kan kan kan.. waaahahahaha..
itu adalah ayat contoh ye adik2 semua..
jangan la kata saya begitu..saya akan bersedih
(tetiba je..apakah?)

oleh disebabkan yang demikian la aku nak suruh encik sop tolong review kan blog neh..
(di samping tu boleh up traffic..ngeeeeee :p )

sekian saja entry pada kali ni..
wah sangat pendek..i lyke..
terima kasih encik sop ;)

tujuan gambar ni di tempelkan: lihat la muka sy sangat serius lagi poyo dalam membuat kerja..begitu juga dalam berblog..mmg.sy sangat serius lagi poyo dalam berblog.memang.

p/s : raca cam tngah cakap dgn patient je berencik2 pula :p

2 comments:

sop said...

wah seriusnyer muka.. :)
tulis blog pun serius cam tu? huhuh

terima kasih yer sudi sertai program ini..
maaf lama menunggu sbb list panjang sangat :)

intan said...

hahaha
trima kasih encik sop :D