Saturday, October 23, 2010

fuhhhhhhhhhh.....

salam readers..

sempena kejayaan aku mensubmitted assignment aku yg 5000 words pada hari isnin & jumaat..
sat aku nak blagak sat..sniff snifff..



kehkehkehkeh

aku mengambil keputusan utk keluar berpacaran dgn adik sendiri..
dia pon blogger..nah link dia..

aritu time aku tngah buat assgnmnt..tetiba sakit blakang gila..
pedih..last2 aku buat mcKenzie sndiri..
kalo lctrer aku tngok msti nangis sbb akhirnya anak murid dia pandai apply kan apa yg di aja..
kehkehkeh

memula ingat nak gi spa lpas anta assgnmnt..
nak gi massage..
bleh legakan kelegaan kat spine ni..
asik massage patient kat hspital..aku pon nak di massage juga TT_TT

ye la nak gi mana lagi kalo urut..
spa la kan..
nak soh laki urutkan..pakwe pon x jumpa lagi..jangan berangan la nak ada laki..
kalo ada pakwe pon mana bleh soh dia massagekan..ish haram haram..
aku dah x buat dah bnda2 tu suma..aku dah insap kamu tahu dak
ayat yang boleh menimbulkan kontroversi..hahaha
kalo nak soh pakwe urutkan kena la kawin dulu..
nak kawin mak pak kata kena bagi perabih blaja dulu..
blaja pon markah cukup2 makan ja..cmne nak bagi cpat perabih blaja..
ha...so camne tu...??

nampaknya sudah jauh lari topik ye..
kehkehkehkeh..
so dipendekkan citer..aku gi beronggeng dgn adik aku kat mid..
biasa la..kata rumah ke2 kan..

adik aku ajak tngok magika..
disebabkan aku rasa cam nak layan lagi magika ni..
aku pon bersetuju dgn kadar yang pantas..

gi je trus tngok movie...
then gi mkn & jln2..
cam yg aku ckp dulu..
blog aku kalo xde gmbr mknan mmg x sah kan..
ha..sabar sabar..aku ltak gmbr mknan sat na..

sang makanan

sang adik

sang kakak

dah dah..korang jangan cuba nak bandingkan muka kami berdua..
walaupon bersamaan mak pak..muka kami mmg berbeza..
tu blom tngok abang kami...lagi la lain..haha!

pastu cam biasa la..gi shopping..
oh kwn2..masalah gila shopping aku makin mnjadi2..
mcm2 bnda aku shopping tadi..
oh bapa ku..jika anda membaca blog anak mu ini..
alangkah mulianya hatimu itu jika kamu sudi menambahkan duit blanja utk anakmu mmbeli belah tanpa rasa bersalah..
lebih mulia lagi jika penambahan itu disemai dgn rasa cinta dan kasih sayang dgn pemberian kad kredit tanpa limit utk anakmu ini..
yeah..!

angan tetap angan..
mustahil tetap mustahil..

see..lihat lihat..berbondong2..damn..dah makin gmok!this is sh*tnesssssssssss

then..
masa aku tngah bershopping di mPh tadi..
aku lalu lalang la kat tmpat novel2 mlayu..
rmai org kat situ..
skg ni dah trend org baca novel melayu kan..kalo dulu..tmpat novel melayu mmg layu abis la..
sunyi sepi saja..
then aku ternmpk buku ni..
tajuk & sinopsis kat blakang nmpak menarik..
dah nak beli dah tadi..
nasib baik adik aku ada kat sebelah menenang2kan aku utk tidak lagi terus berbelanja..
dia takut agaknya melihat kakaknya telah mnjadi raksasa shopping..
so next time baru plan nak beli..


ada sesapa yg penah beli & terbaca buku ni??
best x?menarik x?berbaloi tak..??

seee seeee..kan aku dah kata aku dah insap..
cari buku pon berunsurkan keagamaan je..
kikikikikikiki

so as a conclusion..
x dapat la gi spa sbb duit dah abis bershopping sakan tadi..
aduuuhaiii

p/s: esok jadi volunteer utk medic camp kat pJ pula ^_^
MySpace

4 comments:

ardinihumaira said...

bestnya makan2 tu ;D

intan said...

yeap :)

Gee said...

anda bli ke buku yusuf ngan zulaikha tu??huhu..
bez x? kwn ckp best..tp tidakla berkesempatan ag nk bce..hoho

intan said...

gee : x beli la..sbb dah beli novel lain..so kena abis kan novel ni dulu baru bleh beli novel yusuf & zulaikha tu..tngok sinopsis dia cam best..