Monday, September 27, 2010

mknan terbaik di kLcc

salam readers..

amaran dari penulis blog : update ini adalah sangat simple krn penulis sedang mengejar masa..utk tido..
kehkehkehkeh

k fine..assgnment x berusik langsung..
bila bukak google scholar..cari journal..x jumpa apa2 maklumat..tido..
bangun tido...bukak web northumbria uni..x jumpa apa2 maklumat..tido..
bangun tido...bukak google books..x jumpa apa2 maklumat..tido..
tu je la setakat ni kemajuan yg ada dlm proses nak buat assgnmnt2 yg super-lambak aku pada kalini..

shit..otak aku dah berat..
due date dah dekat..blergh..cam org nak beranak pula.

k mulakan cerita ye..
blog kalini pasal mkn di kLcc..
aku mmg suka mkn..so commentetar kat chatbox yg kata aku gemok tu..
aku sket pon x heran..mmg aku gemok pon..so ada aku kisah?
bukan ko yg bagi aku mkn pon..huh.
so shut ur f**king mouth and slice ur f**king fingers into a shit.

so..harini yakni hari ahad yg berbahagia yg sejuk sepoi2 bahasa ini..
ayh aku ajak se family ber brunch di kLcc..
ni la rutin kami setiap bulan..sebulan at least mesti skali mkn kat sini..
mmg tmpat fav ayh aku..

tmpat mkn nya terletak di food court kLcc..
bukan yg kat tingkat tengah2 atas cinema tu..
ni food court yg kat tingkat paling atas skali..
xtau kat mana?ha..korang cari watson..pastu korang naik escalator yg kat watson tu..
NAIK tau..pastu korang NAIK escalator tu smpai kat tingkat yg atas skali..
smpai x jumpa dah escalator utk NAIK..
ha..makanya situ la foodcourt yg dimaksudkan..kehkehkeh..

muka excited nak gi mkn..itu perkara biasa.perkara luar biasa ialah apabila intan tidak excited utk pegi mkn.

adik aku yg juga seorang blogger.

ha..ni aku nak introduce kan kat korang mknan yg mmg fav kami sekeluarga..
jap..tunjuk gmbr jap..

k ni fav aku,ibu & ayah..wantan mee soup..100% gerenti halal..sedap ouh..blergh...terliur aku menaip entry ni..

ni plak lamm mee..fav adik & along..blergh..terliur lagi...

ha..yg ni fried wantan..blergh..super-duper terliur dah nih!

k..ketiga2 dish ni semuanya ada dijual di food court tu..
nama kedai aku x ingat..tapi location kedainya ni..sebelah kedai kopitiam kat food court tu..
dia kat area2 tepi cermin tu..ha..cari la korang smpai lebam..
hehehehe (betul betul..aku x bergurau)

hurm..
ok then..abis dah citer..
bleh tido skg..daaa

p/s : bdn rasa best lepas diurut oleh junior td..biasa la..kami kan student physio.urut mengurut very the small pieces.
MySpace

2 comments:

naQiu said...

ak da belajar trigger point massage ngn en.kamar...
dye kate kene massage ni lebih sedap dr berbini..
kuang3...

intan said...

ouho ye ke..
aku dah blaja gak..
tp xde pon rasa sesedap mcm papa kama ckp tu..
hahahaha