Thursday, August 26, 2010

pelbagai lagu versi kelate :D

salam readers..

arini aku xnak citer pasal jln2 aku kat klantan..

sbb aku x edit picture lagi..

so esok2 la bila aku dah rajin nak mengedit gmbr aku tulis pasal pelancongan aku yg aritu tu ye..


dlm minggu ni mmg cam hampir stiap malam pon aku gi wakaf che yeh..

hahaha..abis duit aku..cess =.=”

nak dijadikan crita..time ktorang nak balik dr wakaf che yeh tu lalu la kat kdai2 yg jual vcd2 citer dah lagu2..


(gmbr ni xde kena mngena dgn wakaf che yeh..hehe)

masa ktorang tngah lalu tu..tetiba dngar la pulok lagu cari jodoh,tapi versi klantan!

wahahahaha..aku ni yg 1st time dngar ni cam terpinga2 gak la kan..

aku memula teringin gak nak beli cd lagu tu..

tp aku malu plak nak stop..kekekeke

so sbgai inisiatifnya (ayat koya gila..hahaha), aku pon gi la cari nu kat youtube..

lol..ada tu!wahahaha..suka suka suka ^_^


tp beza sket ar..yg aku dngar kat wakaf che yeh tu pompuan yg nyanyi..

yg kat youtube ni laki yg nyanyi..hahaha





pastu aku terjumpa plak video ni..
lagu ni roomate mtrk aku pnah bagi aku lagu ni..hahahaha
k mmg...klaka wokeyh!kreatif sungguh laa!



omg..apsal muka pnyanyi ni cam muka patient aku..
lol..nnt next week dia dtg buat treatment aku nak tnya dia ke yg nyanyi lagu ni..kakakaka



lagu ni yg slalu aku dendangkan kat spital..kakaka
~ ada seko anak tupa atah jula mokte ~

dan utk mereka2 yg nak lagu2 romantik dan meruntun jiwa bleh la dngar lagu ni..
siap ada versi karoke lagi..wahahaha (zura,yan,apis,sonia & cory msti suka ni..kakakaka)




lalala..kecik2 lagi dah pndai bercinta ye..uh uh uh..biasa ni..
jangan tiru ye adik2..

dah la..asik citer pasal lagu negeri org lain je kan..
ha..nah!lagu keroncong negeri slangor..
kakakakaka
yeay yeay dah nak balik shah ale..eh salah..shah alam.. ^_^

nah layan~



dush dush..rindunya kat selangor!blergh~!

p/s : kemajuan aku kat sini : hari2 kecek klate dgn patient..gi bazar pon kecek klate..kecek klate sokmo la!
MySpace

5 comments:

iezaT! said...

tahniah la ye...huhu
maju la bhs klantan tuk ngri klantan..haha

intan said...

hehehe..
biasa la..masuk kandang kambing mengembek..masuk kandang rimau mengaum kan..

ardinihumaira said...

hehe... dni duk arau dulu dok cakap utara je...

intan said...

dni : yeap..mesti la..kita gi tmpat org kena la sesuaikan diri kat sana..baru la org sekeliling snang dgn kehadiran kita.. :)

Anonymous said...

xtiru loghat xpe,janji berbudi bahasa,sopan santun..mst owg respek ko jgk...:)
oghe klate...