Sunday, August 01, 2010

lagi lagi makan lagi lagi makan

salam readers..

freshie paul..kakaka..
-k sila ignore gmbr ni coz paul yg x bersalah ini tiada kena mengena dlm cerita ini-


mak aku pnah kata..
'kamu ni mkn krn nak hidup atau nak hidup krn nk mkn?'
ceyht mak aku ni perli aku abis ni sbb aku mkn bnyak..
hahaha
tapi aku x kisah pon mak aku perli mcm tu..
sbb aku menyokong kata nenek roomate aku..
'makan la kamu sebelum kamu dimakan kan selagi berselera mkn'
kakakaka

okie ye kwn2..
aku seperti biasa berpuasa pada arini..
keberkatan org berpuasa agaknya..
aku dpt mkn free arini..kehkehkeh
utk pengetahuan rkn2 blogger semuanya..
roomate aku ni org klantan..
so parent dia bekalkan kami nasi kerabu sbg mknan berbuka aku..
bagaimana nasi kerabu itu diperoleh sngat la pjg cerita nya..
x perlu la diceritakan di cni :D
makanya arini aku berbuka dgn nasi kerabu..
sebagai persediaan menyambut bulan ramadhan di kelantan kata roomateku..
cess..hahaha
roomate ku ini juga telah menyenaraikan beberapa nama makanan yg patot aku cuba sepanjang aku berada di klantan nnt..
cth nya ialah cek mek,nasi 'kabu',nasi dage,akok & 'etok'..
hahahaha..baiklah roomateku..
nnt aku akan makan itu suma dan coretkan pengalaman itu di blog kesygan ku ini yea :)

kuah yg kaler coklat pekat sket tu budu ye kwn2..

burrpp.. ~alhamdulillah~
haha x senonoh ank dara burp kuat2..
yeap..sangat kenyang ye rakan2..
lpas mkn,solat semua kami memulakan pengulang-kajian kami utk exam roomate ku ini pada esok hari..

tapi tapi tapi..
citer makanan aku x abis lagi ni..
lpas dah abis study suma..kami pon bersahur la sbb esok nak puasa lagi..
apakah juadah sahuran aku pada pagi ni..?


oh tidak...
kalo hari2 lain mmg aku sahur ni je..
milo dgn roti gardenia ni..sedap gila ouh roti ni..
(aku mmg penggila coklat ye..kikiki)
arini aku sahur special..
tadaaa~


ha ni dia..
ni pon bapa roomate belikan td gak..
urh..terima kasih pakcik abd hamid..
jasamu tetap ku kenang..terharu sket T_T



sedap gila ouh brger ni...
sesuai dgn cogan katanya 'i'ts love at first bite'
awww..so sweet..
daku telah jatuh cinta padamu wahai brger GCB...
bila kah lagi kita akan bertemu lagi..
sememangnya daku akan merinduimi xpecially di bulan ramadhan nnt
kakakaka

k la..smpai di sini je aku bebel
aku ni mengarang blog awal2 pagi ni coz aku br lpas mkn..
nak bagi mknan ni hadam dulu baru masuk tido..
kekeke..so jumpa lagi
daaa~

good luck exam esok mek..!

p/s: esok nak g bukak puasa kat secret recipe plak sudah pastinya bersama roomate aku..ouh kegemukan yg nyata di situ
MySpace

8 comments:

Lulu caldina said...

bak sikit burger tu..nyam-nyam..ngee

intan said...

hehe
meh meh..bleh mkn sesama :D

-Si Riang-Riang- said...

ogh GCB!!!!

intan said...

1 komen yg memeranjatkan di situ ye..
hahaha

-Si Riang-Riang- said...

teruje tengok GCB.... lapa nyerrr
=.="

intan said...

haha
sdap kan..hehe
mlm ni mkn kenny rogers plak..nnt sy update..
lagi sedap..
kakakaka

Lulu caldina said...

tidak..kenny pon leh terlior..ngee

intan said...

haha
sabar sabar :p