Wednesday, August 04, 2010

aku suka laki yg pandai main guitar tau..


salam readers..

mlm td sedang aku mnonton video2 DBSK tetiba pintu bilik aku diketuk2..
rupa2 nya junior2 aku yg kecoh lagi riuh menyerbu bilik aku..
dorang kata dorang boring..so dorang datang la bilik aku..
hahaha..bagus punya alasan..
cam la bilik aku ni tmpt hiburan utk dorang ilangkan boring kan..
kekekeke..

smbil borak2 tu dorang soh aku ajar dorang cmne nak pakai inner syria bagi nmpak tajam..
dan membuli roomate aku spaya memakai lens pd pkol 10 lbh..
layan je la aku budak2 ni..hahaha
then ada la sorang junior aku bernama ida ni..
dia pasang la lagu2 kat hp dia..
suma lagu mak ai oldskool abis..kakaka
aku yg sbg peminat oldskool ni pon meminta la beliau transfer lagu ke dlm hp aku..
dlm transfer2 tu aku terjumpa 2 lagu dr pnyanyi nama dia melda ahmad..



memula aku dngar lagu ni cam biasa2 je..
cam ala2 yuna,zee avi dan yg seangkatan dgnnya..
tapi bila dok dngar berulang2 kali..
argghh...aku dah jatuh cinta terhadap lagu ni..!!

lantas sebelum tido mula la aku berangan2 bestnya kalo ada suami (suami ye..aku xnak ada bf..kikikiki) yg pandai main guitar..
nnt bila waktu2 senggang tu dia petik2 guitar nyanyikan aku lagu2 yg sweet..
nnt malam2 lepak kat luar rumah..dengan kain pelekat (laki pkai kain pelekat sngat macho ye..) beliau memetik lagu2 jiwang yg ditujukan khas utk aku..
sbb kan dia yg sweet tu aku masakkan dia makanan yg sedap2..
dan kami happy dan loving2 sehingga ke akhir hayat..
waaaaaaaaa....bestnya kalo mimpi jadi kenyataan ^_^
-gatal k anak dara ni-

berbalik kpd pnyanyi ni kan..
best arh lagu2 dia ni..sempoi je..
antara lagu yg aku suka ialah lagu 'putus' & 'kimia'
lagu 'kimia' ni sangat sweet..cter pasal chemistry antara kita berdua..
aaawww~
korang nak dngar lagu dia gi la cari sndiri kat youtube atau 4shared.com eh..
hehehe
kalo korang dngar lagu2 ni memalam tetiba emo jgn salahkan aku..hahaha

citer pasal guitar ni teringat aku kat bff aku ni..
asrul namanya..bday aku yg ke-21 aritu dia call tetengah malam tu mainkan lagu happy bday dgn guitar nya..
ouh so sweeeeeeeeet~!!!

ha..sapa kata pmpuan dgn laki x bleh jd bestfren..?
kalo besfren je mesti pastu finally nak bercinta kan kan kan..
huh..xde la..bagi aku tu suma citer drama je..
tngok cam ktorang ni...dr sekola menengah lagi mmg bestfren..
rahsia kau rahsia aku..rahsia aku rahsia kau..
aku gembira kau gembira..kau gembira aku gembira..
aku nangis kau sedih..kau nangis aku sedih..
xde sapa pown dapat memisahkan kami berdua :)




k la..
aku nak gi kelas ni..
brg2 nak g klantan pon x pack lagi ni..

jmpa lagi..daaa~

p/s : sesapa yg pndai main guitar tu meh la add twitter aku..kikikikiki
-ok aku mmg gatal kkkkkk- esok nak jmpa doctor mintak ubat gatal..
MySpace

18 comments:

drill_red said...

<---- tgh layan KIMIA- MELDA AHMAD.. YOU TUBE!! thanks introduce!! LAYAN!!

ardinihumaira said...

dni suka tengok orang men gitar ;)

Amni said...

laki saya pandai men gitar.. hihi... dan dia jugak pandai nyanyi.. dan masa bday saya hari tu dia jugak buat surprise call tengah malam dan nyanyi jugak.. wahahahaha... jahat giler bangga dengan laki...=P

saya sama macam kamu. suka laki men gitar. nway, gambar gitar hiasan kamu tu sebijik ngan gambar profile saya.. huhu...

intan said...
This comment has been removed by the author.
intan said...

drill red : ha..best kan..
kan dah kata dah..hehehe
glad u love it :)

intan said...

dni : macho gila kan..kalo nyanyi dpan2 lagi la..
macho sungguh...

intan said...

amni : wah..untungnya awk,amni..ngee :D
hehehe..terserupa plak ye :p

-Si Riang-Riang- said...

yup saper kate laki ngan gurl xley jadi bff.
tapi susa kalo kawan kite tue da ader awexx.. jelesh memanjang ngan kite... oppsss.. out of topic. lalalla~

intan said...

riang2 : yeap betol tu..masa dia ada gf dulu sy slalu jd mangsa amarahan gf dia..pastu dorang break..
masa sy ada bf plak,dia slalu mnjadi topik pergaduhan kami..sy pon break gak pastu..
hahahaha
susah gak eh =.='

Wan Perlis said...

nak blajaq men gitar lah

intan said...

haha
silakan :p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

AKU KENA BELAJAR MAIN GITAR

intan said...

hahaha
sabar sabar...
nnt dah pndai main guitar edd twitter sy ye :D

iezaT! said...

sy reti maen gitar ckit2..hehe
bru blaja..h0h0..sgt bez..ngaaaaa~ na laki yg pndi maen alat music gak..sgt cool la beb..huhu...lagu kimia n putus 2 da lme la...da brzman dgr...bez kn..luv it !!

stuju ur statement yg xsmsti ny boy n girl xley jd bff...xslh pn brkwn...happy always dear~ :)

intan said...

iezat aka ati :
wahai sepupuku syg..apsal ko x introduce kan lagu ni best aritu time kita kat rumah sarah aritu..hohoho
yeap betol tu..berkawan biar seribu..berkasih jgn sekali..hahahaha..ai fobia nyah

iezaT! said...

hahaha....i lpe la nyah...mne i taw u dgr lagu2 gitu...n ri2 pn batery i da kong la nyah...mane smpt na ckp..huhu
single jom !! no more couple2...i pn fobia tgok u ol kapel then ptus d tgh jln...haiz....S.E.R.A.M~~~~
hahahaha ;p

intan said...

hahaha
just doa bnyak2 nyah..
moga ditemukan jodoh yg baik,soleh dan blh menjaga kita sepenuh hatinya..
cewah..aku bulan puasa ni jadi baik sket ha..hahaha :D

iezaT! said...

amin~~~ bulan pose ni byk sgt dugaan...tercabar btol iman i nyah...haduiii~~ slamat brpose ye...hapy always~~ *^^