Sunday, July 18, 2010

terpaksa berehat sebentar dr dunia blog

salam readers..
nmpaknya aku terpaksa berehat sebentar la dr dunia blog ni..
T_T

dlm jangka masa ni..
aku x dpt blogwalking..
aku x dpt nak reply comment korang..
x dpt nak jwb formspring korang..
maafkan sy followers (bdget mcm rmai sngat followers..haha)

tapi tapi tapi..
jangan lah anda suma riso..
aku pegi hanya 3 hari..

ketiadaan aku ini adalah kerana aku ada exam.. T_T lagi..huhu


ye..aku mmg sedang begini T_T

oh no no no..soalan exam aku bkan mcm ni..ni zmn sekola pnya exam..exam aku mcm pic bwh ni..

kecut perut aku nak g exam ni..kalo la bleh jwb exam sambil sengih mcm ni kan sonok..huhu.kalo dpt patient ensem cmni lagi la sonok..kakaka


so..
jumpa anda semua semula pada hari rabu!
yeah!
wish me best of luck..
daaa~

p/s :MySpace

5 comments:

azuan said...

gud luck yea...

intan said...

tq :)

D O R I S said...

all the best Intan!!

intan said...

thx dorris!gud luck to u too!

Nor Lisma Amiruddin said...

gudluck!