Thursday, July 08, 2010

si kucing maru

salam semua..
pastinya ada drpd korang suma pnah dngar pasal si maru ni kan...
atau nama famousnya maru the box cat..
kalo yg minat kucing msti tau maru tu yg mana satu kan..


ha..tu dia muncul dah..haha
maru ni asalnya dari jepon..
dia mmg minat gila dgn kotak..
kalo korang nak tngok video2 dia dgn kotak2nya.. gi la kat http://www.youtube.com/user/mugumogu
si maru ni pon ada blog..ni link dia > http://sisinmaru.blog17.fc2.com/
korang try la tngok video2 dia..
chomel je..hahaha

k la..xnak tulis bnyak2..
bkan kucing aku pon kan..kekekeke
tngok je la gmbr2 ni..





aku gigit gak bdak maru ni kang..
comel bebenor!

bunga(nama kucing aku ye..)!meh kita kalah kan maru ni meh!

miiiiiaaaaoooo~


p/s : hahahahaha
MySpace

6 comments:

drill_red said...

pernah tgk video dia.. comel giler!! siap buat aksi stunt g.. keh keh keh,,

intan said...

yeap!
tau xpe..chomel sngat..
haha

sayang said...

muka bunga angah ambik x berpa comel .

u should take pic masa kaki dia penyek liao .

intan said...

hahahaha
tapi dia x pndai amik gmbr liao

faiz said...

comel kucing maru..kucing kat umah aku asik gadoh je..balik2 da berdarah2..haihh

intan said...

kuciing jantan mmg camtu..
gaduh je kejanya...