Saturday, July 24, 2010

bas rapidkL U85


salam readers..
alhamdulillah..
selesai semuanya..
result exam pon dah dpt 2 hari lepas..
alhamdulillah aku lepas dgn jayanya..

tq kat suma yg tlh mmberi aku smangat nak jwb exam ni..
yg berusaha keras mengajar aku spaya aku lulus exam ni dgn jayanya
trharunya aku.. T_T
cewah..mcm dpt award je kan..hahaha

ni arh cikgu a.k.a roomate aku..kekeke

hoh cpat gila kan result exam aku kuar..
sehari lepas exam terus dah tau result..
buat gila btol uni aku neh..
hohoho
bnyak betul dugaan yg tuhan bagi before aku exam..
mcm2 bnda terjadi..

k k..life must move on kan..
hah..so apa plak kena mengenanya dgn rapidkL U85?
hahahaha..cmni citer nya..
lpas dpt result je..
aku pon dgn kegembiraan yg x dpt disembunyikan lagi mngajak roomate aku g ronggeng kat 2nd house kami..iaitu mid valley..dgn mnaiki rapidkL U85..tambang RM1.90..kekeke
(thx mek coz sudikan pnjam saya bahu utk sy merembeskan air mata kegembiraan ini T_T)

rongeng ronggeng ronggeng..
lapor la plak..
ktorang singgah la pizza hut g mkn lunch..
bapak bnyak gila aku mkn..
maklumla..aku pon dah sminggu x makan proper..
hari2 mkn nasi sesuap dua je..
xde nafsu nak mkn..bnyak sngat masalah..
skg dah settle semuanya..nafsu makan aku kmbali la semula!yeah!


baru sket tu..ada bnyak lagi aku makan tuh..kikiki


mcm x besar je gmbr pizza tuh..meh aku besarkan size dia..
bagi korang jelous..sedap gila ouh..
kakakaka


sedaP gila ouh pizza ni..


then next ktorang pon g la shopping2..
cari adiah bday adik aku..
cari adiah utk diri aku sndiri..(sempat tu..kikikikiki)




bila duit dah abis..
ktorang p0n beredar la dari mid valley tu dgn mnaiki bas rapidkL U85..

bila dah smpai ostel..
g membersihkan diri semua..
start la pulak projek membalut dan membuat card bday adik aku..


pemandangan dari luar

kat dalam plak


adiah adik pon aku dah kasik dah..
advance btol aku kasik..
kalo nak tau aku kasik adiah apa..korang g la tngok kat blog dia sndiri..(kalo dia dah update la..hehe) :> http://sayang-amirah.blogspot.com/

so stakat ni je la update yg aku ada..
jmpa di lain waktu readers skalian :)
daaa..

p/s : x sabarnya nak gi class trip ke port dickson jmaat ni..
next next friday dah nak gi klantan plak..praktikal kat sana..jalan2 satu malaysia..weeheee :))
MySpace

10 comments:

-Si Riang-Riang- said...

terkesima melihat kelazatan pizza.. errr, sikit.. ;p

intan said...

ha..mcm lazat kan..
mmg lazat pon..
tp maaf..dah abis..
kekeke

Fitrihadi.com said...

perghh itu ke piza terbaru tu???

intan said...

yeap..
mngancam x?
hehe ^_^

sayang said...

thx la hadiah tu :p

intan said...

ur welcome :)

fiD said...

gembiranya dia!!!!!!

btw, syok kawan mcm tu kn,,,

intan said...

yeap.. :)

Ullyana said...

errrr....awakkk...
saba2 dgn sume dgaan tuh..
pasti ade bawa kebahagiaan 1 ari nnt :)
life must go on dearr.....

intan said...

tq cousin..
*hugs*