Sunday, July 04, 2010

pergi manusia..balik jd rabbit dan sang peri?

salam semua..
ffuuhhh~
lokasi kejadian :


heh cam tau je apa aku nak citer ni kan..
apa lagi kalo bkan pasal pusat pelancongan terkemuka (terkemuka ke?) kat shah alam ni..
i-city..hehe

but but before tu aku nak cter r serba sket knp la lama sngat x update blog..
cewah..mcm famous gilak jak blog aku ni kan..hahaha
memula lappy aku rosak..masuk icu kat taipan,japan..
then lpas tu aku ada exam..bnyak o0o0..exam demi exam demi exam..
fuh~ smpai la skg baru free sket..tp lagi 2 minggu ada exam lagi..aiyayai poning den..

so utk merelease kan tension di dada tu kan..
aku balik la rumah tiap weekend (padahal kalo x tension pon aku balik rumah tiap weekend.lol)..
and jmpa ayah,ibu,adik,along,bunga(my pet)..


pada malam sabtu lpas aku dan seluruh umat family aku g i-city..
wahaha..lain situasinya pada waktu malam..
time siang cantik gak..tapi x semeriah malam la..
sbb bila malam ada bnyak booth jualan..aku mmg penggemar booth jualan ni..kakaka




bajet cam kat dlm citer winter sonata la kan..hahaha
yeah anda anda dan anda sekalian..mmg suma pic2 aku di i-city dlm keadaan posing yg sama..lokasi saja berbeza..
hahaha..biar la..aku pnya gmbr..sukati aku la nak posing cmne kan..

gmbr dgn ibu terchenta


ok then ktorang pon balik la..
o0oppss bfore tu..tajuk tu kan kata bila balik jd rabbit kan?
huh btol ouh...aku ada jmpa satu manusia ni bila balik dah jadi rabbit..siap nyala2 lagi telinga dia..smpat gak la aku snap pic dia..

aku x kenal ouh bdak ni..


then si sang peri plak.. >



hahahaha..kan aku dah kata posing sama..hekhek
k la..dah bnyak gila gmbr aku upload ni..
jmpa lagi di masa akan datang..daaa~



p/s : fuh penat aku menaip bnyak2 ni..
MySpace

6 comments:

D O R I S said...

hey nice handbag! mana beli? hehe

Ahmad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
intan said...

doris : haha so like vintage rite?times square :)

intan said...
This comment has been removed by the author.
Doris said...

yup! I like vintage stuffs!! =) Times square eh? haha.. gonna check em out when I really get to go.. =) or shall we go? haha..

intan said...

yeah..
sure can!come!lets go!