Tuesday, July 06, 2010

mangga ads

salam readers..
pagi td time aku tngah klik sana klik sini jalan jalan aku terjumpa la satu artikel pasal mangga ads kat satu blog ni (aku dah lupa blog apa dan dimana)
mcm menarik je kalo letak mangga ads kat blog aku ni..
lagipon nuffnang aku pon sejak aku letak,earning nya still rm 0.00 je -maklumla blog yg x brp nak famous.. (T_T)

so skg nak try mangga adds la pulak
ada yang kata baik..ada yg kata buruk..
tp biasa la..setiap bnda tu kan mmg ada baik dan buruknya..
xpe la..cuba dulu..x knal maka x cinta kan..hoho

kalo korang nak try gak..blh la klik kat...



ha..klik je kat iklan tu ye..
untung2 blh menang i-pod touch..ye dak?
hehehe
kemudian,kat bwh chat box tu ada ruangan mangga ads kan..
kalo korang ni mmg dah join mangga ads ni,add la aku..
kehkehkeh
iklan yg dipaparkan pon suma cam memuaskan hati aku la..
td time first2 aku letak mangga ads tu kuar iklan nokia..then fed ex dgn hp plak..

stakat ni mmg cam puas hati gak la..
apa2 pon tunggu la earning dia tngok cm mana pada masa akn datang :p

p/s : MySpace

3 comments:

asyurul said...

Salam, saya pun guna mangga ads untuk blog ke-3 saya. Leh try tgk: http://syurul.blogspot.com/

Setakat ni earning mmg agak cepat berbanding Nuffnang. But, bila nuffnang update earning saya, suddenly earning nuffnang lebih tinggi. tapi x la tinggi sgt. Depand on traffic kat blog. Yang penting, promote dulu blog.

Anonymous said...

hoh

intan said...

ohho..ye ke..
sbb dr dulu guna nuffnang..xde apa2 yg brlaku pon..
orait..