Saturday, July 17, 2010

lagu waliband telah dicilok oleh org german!

salam readers..
lol..
adik aku mmg suka kutuk aku sbb aku minat sngat kat waliband..
bleh plak dia kata aku kampung gila..
hah..kampung2 pon blh g smpai german tau!
kehkehkeh

nak dngar lagunya?
hehe..meh meh sini aku tunjuk meh..



ha...
kakakaka..
tapi aku rasa lagu waliband lagi best la..
video klip dia pon mcm ntah apa2 je..
hahaha

p/s : to adik :sukati den la nak dngar lagu apa
MySpace

12 comments:

azuan said...

dah pernah dengar lagu nie..

jom tukar link!

intan said...

yeap..
nak tukar link just letak link anda kat main page sy itu shj ya..
:)

shameel Iskandar said...

best juga lagu ni, tapi lagi best lagu waliband

intan said...

ha..tau xpe..

Nor Lisma Amiruddin said...

haha. kelakar jer bunyi. versi ori lg best! hehe

intan said...

mcm pelik gila kan?haha

zairie said...

layan gak la.. :D

my recent post:
MANCHESTER DITAJA 80MILION!

intan said...

:)

aren said...

dah macam2 versi omputeh ni aku dengar..like da techno version..haha

intan said...

haha :p

sayang said...

booo booo
hujan jugak best :p

intan said...

hahaha
xnak ngaku kalah gak dia tu :p