Friday, July 30, 2010

semua gadis mmg cmni ke..?



salam readers semua..
angin sepoi sepoi bahasa..
perot masih lagi full kesan dr buka puasa td..
smbil tu aku pon pasang la playlist lagu..
aduhai lagu lagu dlm playlist ku ini..
mendayu dayu..huhuhu T_T

weekend ni x balik shah alam coz nak tlg roomate aku ulangkaji plajaran..
beliau ada xam isnin ni..
jmaat akan datang ni plak ayh aku tros ambk aku dr ostel dan trus ke klantan..
mmg lama aku x balik shah alam..
xpe la..aku pn nak bwak diri dr shah alam.. huhuhu
ha..aku ni kalo mlm je msti emo T_T
adakah suma gadis mmg cmni..?
atau aku sorang je kepelikan cmni..? T_T lagi..
rindu kat ibu la..huhuhu


Sunyi…selubungi malam…
Mengusik minda yang terlontar jauh…
Masih hangat terasa …
Tangan yang membelai yang mengusik manja…
Daku damba kasihmu…
Biar jadi pedoman…
Buat penyuluh jalan kugapai impian…

Angin…kau nyanyikan lagu…
Untuk permataku…tenang selalu…
Bayu…sampaikan berita…
Daku kini ceria…aman dan bahgia…
Selimutkan rinduku bersama malammu…

Hadirlah…kau dalam mimpiku…
Agar kau selalu…ada disisiku…
Rindu belaian kasihmu…Rindu senyumanmu…
Penawar lukaku…
Dengarkan laguku…hadiah untukmu…
Jasa dan baktimu ku kenang selamanya…

Dikaulah cahaya…
Bila malam menjelma…
Kasihmu membawa ke syurga…
Dan redha yang Esa… Angin…kau nyanyikan lagu…
Untuk permataku…tenang selalu…
Bayu…sampaikan berita…
Daku kini ceria…aman dan bahgia…
Selimutkan rinduku bersama malammu…

http://www.4shared.com/audio/frJf5lT8/mirwana_-_permataku.htm



p/s : ni la akibatnya kalo aku x membzkan diri..
MySpace

mata kaler grey..ok x?

salam readers..

fuh..bz btol skg ni..
dah nak dkat sminggu dah aku x cukup tido..
bertimbun2 keja..
dgn study nak g praktikal nya lagi..
mcm x cukup je masa yg ada..

esok plak ada presentation..
nak siapkan presentation ni mmg la sngat memenatkan..
bayangkan,aku dgn group members aku yg lelain tu dok kat library dr pkol 12.30pm smpai ke 6.30pm..(coz pagi ada kelas)
everyday okie!huh..pnya la penatnya..smpai ktorang skg tngok powerpoint pon dah rasa cam nak muntah dah..
powerpoint sickness!hahaha
dah la aku puasa..menguji keimanan betol.. T_T
tp syukur la skg ni aku pnya kerja makin hari makin bertambah..
xde la aku dok terfikir je kejadian masa silam..
hehe..gud gud..

kami yg kepenatan dan ke muak kan


ok cukup pasal keja sekola universiti aku..
kita beralih pula kpd blog ini ye..
dlm kebz an aku ni..smpat gak aku tukar layout blog ni..
hahaha..pakai blogger.com je la..tp cantik per..
kekeke..ok ye rakan2..
kalo korang scroll smpai ke bwh blog aku ni..korang akan nmpk ruangan utk isikan link url blog korang..




ha..tu dia...
so sila la isi url korang kat situ..bleh aku jenjalan..blogwalking..comment2 blog korang..tak gitu kan..
sila sila..penuhkan ruang yg ada ye..jgn malu jgn segan :p

urm..apa lagi eh..
haa...
dah alang2 melakukan perubahan ni kan..
aku rasa aku nak lakukan perubahan kpd diri aku sndiri gak la..

1 : aku nak kurus(kurus ke..kakaka) cam zaman muda mudi kat mtrk dulu..skg ya ampun bdn ku...naik dgn mndadak skali T_T diet diet diet!
sesapa yg ada cadangan cmne utk aku mengamalkan diet seimbang ni sila la kongsi dgn aku ye :)
2 : memandangkan hari raya yg bakal menjelang ni..aku ingat nak beli contact lense kaler grey la..cam best je..kikikiki..apa pndpt korang?cuba tngok gmbr2 kat bwh ni..sesuai x..?kalo sesuai,dpt je duit raya tros aku beli..kakaka :D :D :D


-before-
-after-


ha..nmpk x perbezaannya?kikikiki
kalo x nmpk sila la klik gmbr tu bagi nmpak eh.. :p

k la..smpai sini je la aku menyanya..
nak g prepare talk utk presentation esok plak..
mlm ni nak tido awal..
daaa~

p/s : perubahan yg ke-3 : dah potong rambut boy-cut style..terasa perubahan yg sngat nyata di situ

MySpace

Monday, July 26, 2010

nasi goreng usa mamak



salam readers..
kisah ini terjadi pada suatu petang
26 July 2010..
ketika itu aku dan roomate ku hndak membeli mknan utk berbuka puasa..

roomate (R) : mek..nak mkn apa ni brbuka ni..
aku (A) : xtau la mek..ish..dilema betol..
R : jom g tngok menu kat kdai ibu jom..
A : jom..

bila dah smpai kat kdai ibu tu..
kami mncari2 la menu kat kat gerai tu..
cess ibu ni..x letak menu plak..cmne nak tau nak order apa..
dan dgn x semena2 ane yg keja kat grai air sblah gerai ibu ni dok panggil panggil..
menyuil2..kenyit2 mata..
aku cungkil mata ane ni kang tau la!!
mmg dah lama aku bngang dgn ane ni..
cisss...bengkek je aku tngok dia ni..
ktorang sngat mnyampah and tros aku dgn roomate aku g gerai mamak yg locationnya jauh sket dgn gerai air si ane ni..
xde mood aku nak bli mknan kat gerai ibu ni..
then bila dah kat gerai mamak..

R: urm..nak mkn apa eh..
A : ntah la..boring la asik2 mee goreng mamak je..
R : ha..ni ada nasi goreng USA ni..jom try nak..rasa nasi goreng usa style mamak plak..
A : bleh gak..(aku ni jnis yg x memilih mknan..apa2 pon bedal)
R : auntie..nasi goreng usa ayam 2..bngkus eh..
Auntie mamak : orait

slps 10 min- 15 min brlalu..

Auntie mamak : nasi goreng usa ayam 2..!

ktorang pon g la ambk mknan..cek2 kat auntie tu..
ktorang pon rasa kepelikan la..

R : auntie..telur xdak ka?
Auntie mamak : nak telur?tmbah 50sen..
R + A : ha...tmbah la telur..
(smbil aku bermonolog dlm hati..biar btol auntie mamak ni..apakah ertinya nasi goreng usa tanpa telur?ohhhh myyy....)

slps 5 min..
Auntie mamak : ha..adik2..sudah siap..

then lpas bayar mknan..aku teringin nak g bli air..
aku tngok dr jauh..kat gerai air tu..si ane tu dok angkat2 kening dr jauh..
eeeeiiii aku baling tombak kat mata dia tu tau la!
so dgn baik hatinya..roomate aku tlg blikan air utk aku..
and of course beli utk dirinya skali..hoho
tq roomateku..

then kami pon bergegas pulang ke bilik..

bila tiba waktu berbuka..
bukak la bkas polisterin tu..
tadaaa~ lihat la...

ni nasi goreng + telur

ni kuahnya plak


mamak tetap mamak..
nasinya begitu la menimbun..
seperti utk dimakan 2 org wanita dewasa..
diulangi ye..2 wanita dewasa..aka 1 lelaki dewasa..
kakaka..sesungguhnya lelaki dewasa sngat hebat..sbb korang bleh mkn bnyak..lol

pengakhirannya...
kami sngat kenyang smpai rasanya cm xyah bangun sahur lagi dah..
berbuka + sahur skali..

p/s : trip ke pD dah cancel..lectrer ada session dgn MQA plak dah..huhuhu..xpe la..klantan..!!wait for me!!
MySpace

Saturday, July 24, 2010

bas rapidkL U85


salam readers..
alhamdulillah..
selesai semuanya..
result exam pon dah dpt 2 hari lepas..
alhamdulillah aku lepas dgn jayanya..

tq kat suma yg tlh mmberi aku smangat nak jwb exam ni..
yg berusaha keras mengajar aku spaya aku lulus exam ni dgn jayanya
trharunya aku.. T_T
cewah..mcm dpt award je kan..hahaha

ni arh cikgu a.k.a roomate aku..kekeke

hoh cpat gila kan result exam aku kuar..
sehari lepas exam terus dah tau result..
buat gila btol uni aku neh..
hohoho
bnyak betul dugaan yg tuhan bagi before aku exam..
mcm2 bnda terjadi..

k k..life must move on kan..
hah..so apa plak kena mengenanya dgn rapidkL U85?
hahahaha..cmni citer nya..
lpas dpt result je..
aku pon dgn kegembiraan yg x dpt disembunyikan lagi mngajak roomate aku g ronggeng kat 2nd house kami..iaitu mid valley..dgn mnaiki rapidkL U85..tambang RM1.90..kekeke
(thx mek coz sudikan pnjam saya bahu utk sy merembeskan air mata kegembiraan ini T_T)

rongeng ronggeng ronggeng..
lapor la plak..
ktorang singgah la pizza hut g mkn lunch..
bapak bnyak gila aku mkn..
maklumla..aku pon dah sminggu x makan proper..
hari2 mkn nasi sesuap dua je..
xde nafsu nak mkn..bnyak sngat masalah..
skg dah settle semuanya..nafsu makan aku kmbali la semula!yeah!


baru sket tu..ada bnyak lagi aku makan tuh..kikiki


mcm x besar je gmbr pizza tuh..meh aku besarkan size dia..
bagi korang jelous..sedap gila ouh..
kakakaka


sedaP gila ouh pizza ni..


then next ktorang pon g la shopping2..
cari adiah bday adik aku..
cari adiah utk diri aku sndiri..(sempat tu..kikikikiki)




bila duit dah abis..
ktorang p0n beredar la dari mid valley tu dgn mnaiki bas rapidkL U85..

bila dah smpai ostel..
g membersihkan diri semua..
start la pulak projek membalut dan membuat card bday adik aku..


pemandangan dari luar

kat dalam plak


adiah adik pon aku dah kasik dah..
advance btol aku kasik..
kalo nak tau aku kasik adiah apa..korang g la tngok kat blog dia sndiri..(kalo dia dah update la..hehe) :> http://sayang-amirah.blogspot.com/

so stakat ni je la update yg aku ada..
jmpa di lain waktu readers skalian :)
daaa..

p/s : x sabarnya nak gi class trip ke port dickson jmaat ni..
next next friday dah nak gi klantan plak..praktikal kat sana..jalan2 satu malaysia..weeheee :))
MySpace

Sunday, July 18, 2010

terpaksa berehat sebentar dr dunia blog

salam readers..
nmpaknya aku terpaksa berehat sebentar la dr dunia blog ni..
T_T

dlm jangka masa ni..
aku x dpt blogwalking..
aku x dpt nak reply comment korang..
x dpt nak jwb formspring korang..
maafkan sy followers (bdget mcm rmai sngat followers..haha)

tapi tapi tapi..
jangan lah anda suma riso..
aku pegi hanya 3 hari..

ketiadaan aku ini adalah kerana aku ada exam.. T_T lagi..huhu


ye..aku mmg sedang begini T_T

oh no no no..soalan exam aku bkan mcm ni..ni zmn sekola pnya exam..exam aku mcm pic bwh ni..

kecut perut aku nak g exam ni..kalo la bleh jwb exam sambil sengih mcm ni kan sonok..huhu.kalo dpt patient ensem cmni lagi la sonok..kakaka


so..
jumpa anda semua semula pada hari rabu!
yeah!
wish me best of luck..
daaa~

p/s :MySpace

Saturday, July 17, 2010

lagu waliband telah dicilok oleh org german!

salam readers..
lol..
adik aku mmg suka kutuk aku sbb aku minat sngat kat waliband..
bleh plak dia kata aku kampung gila..
hah..kampung2 pon blh g smpai german tau!
kehkehkeh

nak dngar lagunya?
hehe..meh meh sini aku tunjuk meh..



ha...
kakakaka..
tapi aku rasa lagu waliband lagi best la..
video klip dia pon mcm ntah apa2 je..
hahaha

p/s : to adik :sukati den la nak dngar lagu apa
MySpace

Thursday, July 15, 2010

lagu-lagu utk mereka yg putus cinta..

ha..
apa khabar semuanya ni? (teringat aku akan gaya eric ling lakonan johan rajalawak)
hahaha
k k..cop cop..
mcm dah out of the topic je..
kekeke

slalu kita dngar tntng lagu2 cinta kan..tapi mcm mana plak dgn lagu putus cinta?
yelah..
korang mesti penah merasai saat2 putus cinta kan..
x kisah la korang yg mintak putus atau korang diputuskan..
dua2 pihak pon mesti sedih bukan kepalang kan..
sob sob sob T_T
sambil kita bersedih2 ni msti kita g dngar lagu2 utk menenangkan prasaan..
time2 cmni msti lagi yg didengar sumanya feeling meeling je kan kan kan?
ha!ingat aku xtau!
kekekeke..biasa la..suma org pon mcm tu..



so dikesempatan ini aku pon nak kongsi la dgn korang suma..
lagu apa yg sesuai utk anda anda dan anda suma dngar bila anda putus cinta..

yang pertamanya!
ha..mesti la lagu shahir..
kebahagiaan dalam perpisahan.. (kalo nak tau lyric dia klik di link berkenaan)
utk aku,part yg yg paling menyentuh prasaan adalah part yg
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan
yess la..berjurai2 air mataku ini..ciss T_T

yg keduanya!
anang-separuh cinta ku pergi

Kau bilang tak pernah bahagia
Selama dengan aku
Itu ucap bibirmu
Kau dustakan semua
Yang kita bina
Kau hancurkan semua
ceh..lagu ni xde kena mengena pon dgn kisah permutusan aku..
tp xpe la..layan je la lagu ni..yg penting feeling tu ye! T_T

yg ketiganya!
mmg aku tngah dngar ni pon T_T
wali band -baik baik sayang

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku

Dengarkan dengakan aku


lagu ni mmg xde kena mengena dgn putus cinta pon..
tapi sbb aku dah minat sngat dgn kump ni..
layan je la..lagu feeling tu..
tp lagu ni mcm ada iras2 mcm lagu peterporn peterpan kan?
feeling feeling.. T_T

ok last but not least..
kira nya lagu ni penutup utk lagu2 sedih ni suma la..
renung2 kan dan selamat beramal~

wali band- tobat maksiat

saat kau maksiat
dan kau bayangkan ajal mendekat
apa kan kau buat
kau takkan selamat
pasti dirimu habis dan tamat

ingat mati, ingat sakit
ingatlah saat kau sulit
ingat ingat hidup cuman satu kali

berapa dosa kau buat
berapa kali maksiat
ingat ingat sobat ingatlah akhirat

cepat ucap astafighrullahal’adzim

pandanglah ke sana
lihat yang di sana
mereka yang terbaring di tanah
bukankah mereka
pernah hidup juga
kita pun kan menyusul mereka

astafighrullahal’adzim

hah..suma lirik dia aku suka!
insaf dak insaf dak..?huahuahua
jadi makanya kpd rakan2 yg sedang putus cinta tu..
yang lama jgn dikenang..
insyallah anda suma akan jumpa yg lebih baik dr itu..
ada hikmah di sebalik perpisahan..
kalau ada jodoh xkan ke mana..
so cmne plak dgn korang pnya lagu perpisahan?



p/s : aku bersyukur padamu ya Allah..akhirnya kau berikan aku petunjuk dan masih mmberikan aku peluang utk bertaubat..lindungilah la aku dr segala hasutan syaitan..amiiin...
-aku bukan lah ustazah..aku juga bukan seorang yg alim..aku hanya seorang hamba Allah yg penuh dgn dosa dan ingin diberikan kesempatan utk berubah selagi masa masih ada..-

MySpace

Thursday, July 08, 2010

si kucing maru

salam semua..
pastinya ada drpd korang suma pnah dngar pasal si maru ni kan...
atau nama famousnya maru the box cat..
kalo yg minat kucing msti tau maru tu yg mana satu kan..


ha..tu dia muncul dah..haha
maru ni asalnya dari jepon..
dia mmg minat gila dgn kotak..
kalo korang nak tngok video2 dia dgn kotak2nya.. gi la kat http://www.youtube.com/user/mugumogu
si maru ni pon ada blog..ni link dia > http://sisinmaru.blog17.fc2.com/
korang try la tngok video2 dia..
chomel je..hahaha

k la..xnak tulis bnyak2..
bkan kucing aku pon kan..kekekeke
tngok je la gmbr2 ni..





aku gigit gak bdak maru ni kang..
comel bebenor!

bunga(nama kucing aku ye..)!meh kita kalah kan maru ni meh!

miiiiiaaaaoooo~


p/s : hahahahaha
MySpace

Wednesday, July 07, 2010

hanya kerana kacang rebus

Salam readers..
smlm yakni hari slasa aku gi la pasar malam dgn roomate aku utk membeli juadah utk berbuka puasa dinner ktorang..
kiranya ni mmg aktiviti wajib aku dgn roomate aku tiap hari selasa petang..
utk makluman tuan puan pasar mlm ini terletak di SS17 petaling jaya,bersebelahan dgn matrik UIA dan berhadapan dgn JayaOne dan UTAR
xde la kejanya aku nak g snap gmbr pasar mlm plak kan..
xkan korang x pnah tngok pasar malam..
imagine la sndiri camne rupa pasar malam tu..kehkehkeh

ha..korang tau x kacang rebus tu apa?
cmne rupa dia?
kalo x tau meh sini aku tunjukkan gmbrnya..


yeah..itu namanya kacang rebus ye rakan2..
tinggal 3 ketul je la..yg lain suma dah ngap..kakaka

ok ok..aku nak citer kisah sedih ni..stop gelak k suma..
sbnarnya kacang rebus ni mnyimpan seribu satu kenangan dan memory lama utk aku..
dulu masa kecik2..disebabkan ibu dgn ayh aku berkerja,aku dgn abg aku pon dijaga la oleh wan (nenek) dan atok aku..
kiranya dulu aku ni mmg cucu kesygan atok aku la..sbb duduk dgn dia..
cucu pompuan plak tu...manja lelebiyh la kan..
dulu masa aku kecik2..xpecially bila balik kg kat rembau,n9 aku slalu ikot atok gi pasar..
bila lalu kat tmpt kacang rebus mmg dia akan belikan aku satu bungkus..
dia mmg tau aku mmg favorite kacang rebus ni..
dulu duduk dgn dia mmg aku jd mengada..
nak selipar baru..nak brick game..nak baju baru..xnak g tadika..
nak g tadika lambat2 cam org lain..
nak main basikal tengah2 panas..
tapi atok cool je dgn prangai aku..
dia turutkan je suma..kalo dia beli coklat utk cucu2 dia..skali aku x dpt coklat tu sbb x cukup,dia pegi balik kedai ah seng tu naik basikal..belikan aku coklat yg aku x dpt td tu..
trlalu bnyak sngat memory yg manis yg terpahat dlm memori aku ni tntang atok..
dikendongnya aku sekeliling kampung..
dikenalkannya aku kat org2 kampung..
bangganya dia dgn aku wlaupon masa tu umur aku br dlm 4,5 thn..
ptg2 bwak jln keliling kampung..

atok meninggal masa aku drjh 6..tahun 2001..
sedihnya bukan kepalang..
smpai skg aku masih merindui atok..
stiap kali dpt brita gmbira aku akn ingat atok..
stiap kali dpt brita sedih aku akn ingat atok..
masa aku dpt result bagus dlm spm dan mtrk dulu..
sumorang kata kalo atok ada msti dia la org yg paling bangga dgn pencapaian aku smpai skg ni..
tp apa nak buat..
sumanya tuhan dah tentukan..
harap2 atok blh tngok kejayaan aku skg dr alam sana..
doa intan sntiasa utk atok..
al fatihah..

i love u atok
i do miss u..always

p/s : entry sedih di pagi hari T_T
MySpace

Tuesday, July 06, 2010

mangga ads

salam readers..
pagi td time aku tngah klik sana klik sini jalan jalan aku terjumpa la satu artikel pasal mangga ads kat satu blog ni (aku dah lupa blog apa dan dimana)
mcm menarik je kalo letak mangga ads kat blog aku ni..
lagipon nuffnang aku pon sejak aku letak,earning nya still rm 0.00 je -maklumla blog yg x brp nak famous.. (T_T)

so skg nak try mangga adds la pulak
ada yang kata baik..ada yg kata buruk..
tp biasa la..setiap bnda tu kan mmg ada baik dan buruknya..
xpe la..cuba dulu..x knal maka x cinta kan..hoho

kalo korang nak try gak..blh la klik kat...



ha..klik je kat iklan tu ye..
untung2 blh menang i-pod touch..ye dak?
hehehe
kemudian,kat bwh chat box tu ada ruangan mangga ads kan..
kalo korang ni mmg dah join mangga ads ni,add la aku..
kehkehkeh
iklan yg dipaparkan pon suma cam memuaskan hati aku la..
td time first2 aku letak mangga ads tu kuar iklan nokia..then fed ex dgn hp plak..

stakat ni mmg cam puas hati gak la..
apa2 pon tunggu la earning dia tngok cm mana pada masa akn datang :p

p/s : MySpace

Monday, July 05, 2010

jom kita tukar2 link!

salam semua..
ni aku ada buat bnda baru sket dlm blog aku ni..
jap jap aku letak gmbr jap...


sila klik utk pembesaran yang lebih nyata



ha...baru la sudah terang lagi bersuluh aku nak citer kan..
hoho..ok..bnda ni utk korang2 suma letakkan nama dan URL blog korang..
disamping korang tulis2 kat shoutbox tu,korang blh gak isi kan URL blog korang kat sini..
so nnt bila aku tngok URL korang kat sana,senang sket aku nak jenjalan blog korang kan..
org lain pon senang nak click ke blog korang...
hohoho

ok next ialah...
jap jap..mana gambar ni...

sila klik utk pembesaran yg lebih nyata


ha...tu dia..poll nuff..kehkehkeh
bila dah blogwalking tu xkan kosong2 je kan..
jwb la poll tu skali..
and klik la nuff yg dah lama di anaktirikan itu..kakaka

and kalo rasa interested tu comment la skali entry tu hekhek

k la..akhir katanya slamat berblog walking
dan tq krn sudi singgah :p

p/s : MySpace

Sunday, July 04, 2010

pergi manusia..balik jd rabbit dan sang peri?

salam semua..
ffuuhhh~
lokasi kejadian :


heh cam tau je apa aku nak citer ni kan..
apa lagi kalo bkan pasal pusat pelancongan terkemuka (terkemuka ke?) kat shah alam ni..
i-city..hehe

but but before tu aku nak cter r serba sket knp la lama sngat x update blog..
cewah..mcm famous gilak jak blog aku ni kan..hahaha
memula lappy aku rosak..masuk icu kat taipan,japan..
then lpas tu aku ada exam..bnyak o0o0..exam demi exam demi exam..
fuh~ smpai la skg baru free sket..tp lagi 2 minggu ada exam lagi..aiyayai poning den..

so utk merelease kan tension di dada tu kan..
aku balik la rumah tiap weekend (padahal kalo x tension pon aku balik rumah tiap weekend.lol)..
and jmpa ayah,ibu,adik,along,bunga(my pet)..


pada malam sabtu lpas aku dan seluruh umat family aku g i-city..
wahaha..lain situasinya pada waktu malam..
time siang cantik gak..tapi x semeriah malam la..
sbb bila malam ada bnyak booth jualan..aku mmg penggemar booth jualan ni..kakaka




bajet cam kat dlm citer winter sonata la kan..hahaha
yeah anda anda dan anda sekalian..mmg suma pic2 aku di i-city dlm keadaan posing yg sama..lokasi saja berbeza..
hahaha..biar la..aku pnya gmbr..sukati aku la nak posing cmne kan..

gmbr dgn ibu terchenta


ok then ktorang pon balik la..
o0oppss bfore tu..tajuk tu kan kata bila balik jd rabbit kan?
huh btol ouh...aku ada jmpa satu manusia ni bila balik dah jadi rabbit..siap nyala2 lagi telinga dia..smpat gak la aku snap pic dia..

aku x kenal ouh bdak ni..


then si sang peri plak.. >



hahahaha..kan aku dah kata posing sama..hekhek
k la..dah bnyak gila gmbr aku upload ni..
jmpa lagi di masa akan datang..daaa~



p/s : fuh penat aku menaip bnyak2 ni..
MySpace