Thursday, May 06, 2010

la..group fb kami benci 'Dani adamaya'..??lolololol

ha...
korang ingat adik armani je yg bleh ada fan page kat fb..?
ha...uncle dani pon bleh tau..
x caya jom tngok gmbr..ni link dia>> dani
nak bukti yang kukuh lagi..?
meh tngok gmbr ni..(sila klik utk pembesaran pengukuhan)




pergh smangat waja btol org yg buat fan page ni..
hahahaha
dah 3000+ org like kot..hahaha
apa2 pon..aku pon dah like..(kehkehkeh)
btw tahniah la kat faizal coz dpt melakonkan watak tu dgn jayanya
hah.pueh hati den!
hahaha



(baru brjinak2 dgn nuffnang..jempot la klik :p )

12 comments:

intan said...

lolololololololol
gelak guling2 :D)

miss hav0c said...

sume mende la nak wat grup..adoi3...silap hb nanti ada plak grup i hate mala!

intan said...
This comment has been removed by the author.
intan said...

hahaha
btol btol..
mcm2 ragam :p

Pipi Muncet said...

hahaha. tp saya suka dani. haha. sb dia kelakar n mika noob

Alynn Notnot said...

entah bila la aku nak minat dgn cita adamaya ni -.-"

ullyana zaidy said...

sy xnk klik..muleyh x?koz xde nuff..hahha

intan said...

pipi muncet: haha tu la..smngat kuat kot..

intan said...

alyn : memula x minat gak..tp lelama makin minat plak..sbb bdak armani tu chomel sngat

intan said...

klong : ceh...hahaha knp padam nuff?

ullyana zaidy said...

sy mmg xde nuff..huhu..sejak azali..miahahaha

intan said...

eh ye ke..?
dulu cam ada je eh..