Monday, May 10, 2010

nah ni hutang anda!

kepada sepupu ku yg disayangi...
maafkan kerana sy lambat membayar hutang anda..
terlewat satu hari je kan..
ala ada apa ke hal kan..
hihihihihi
orait..nah!saya bayar!ambik la!



  • t's harder than it looks...
  • Copy to your own notes...
  • Erase my answers...
  • Enter yours and tag twenty (20) people...
  • Use the first letter of your name to answer each of the following questions...
  • They have to be real...
  • Nothing made up...
  • If the person before u had the same first initial, you must use different answers...
  • You cannot use any words twice...
  • You can't use your name for the boy / girl name question... (err..npe byk sgt rules die?huhu)


  1. What is your name : Intan Syerlina
  2. A four letter word : Ikot!
  3. A boy's name : Iman!
  4. A girl's name : Intan!
  5. An occupation :Interior designer!
  6. A colour : Indigo!
  7. Something you wear : Ikat rambut!
  8. A food : Intang makang ikang!
  9. Something found in the bathroom : Itik gembo gembo!
  10. A place : Isketambola!
  11. A reason for being late : Ish..x suka betol la..td bila aku tengah on the way nak g sini tetiba ada org dlm kesusahan..aku apa lagi la..terus je ckp.. 'ada haiwan dalam bahaya ada haiwan dalam bahaya..di sana...kami x besar dan kami tak kuat...bla bla bla...'..sbb tu la aku lambat!
  12. Something u shout : Isssssshhhhhhhhh!
  13. A movie title : intan syerlina baik..!
  14. Something u drink : ice blanded u lala!
  15. A musical group : Inteam! (aku ni sbnarnya mmg baik...)
  16. An animal : Ikang makang Intang!
  17. A street name : Isketambola punya street!
  18. A type of car : Itik terbang!

eh kaklong..saya x reti la nak ikot rules dia..
hahahaha
meh sini aku nak bagi hutang tag ni..
sapa nak berhutang dgn aku..?
inform aku wokeyh..nnt aku tag korang..hahaha
tapi....korang kna ikot syarat yg tlah ditetapkan ye..jgn langgar pantang larang..
x elok cu...

stakat ni saya nak tag :
1. Makcik Siti Zabedah : http://sayang-amirah.blogspot.com/
2. Amma Husna : http://www.nurulnasir.blogspot.com/


MySpace

Thursday, May 06, 2010

la..group fb kami benci 'Dani adamaya'..??lolololol

ha...
korang ingat adik armani je yg bleh ada fan page kat fb..?
ha...uncle dani pon bleh tau..
x caya jom tngok gmbr..ni link dia>> dani
nak bukti yang kukuh lagi..?
meh tngok gmbr ni..(sila klik utk pembesaran pengukuhan)




pergh smangat waja btol org yg buat fan page ni..
hahahaha
dah 3000+ org like kot..hahaha
apa2 pon..aku pon dah like..(kehkehkeh)
btw tahniah la kat faizal coz dpt melakonkan watak tu dgn jayanya
hah.pueh hati den!
hahaha



(baru brjinak2 dgn nuffnang..jempot la klik :p )

Monday, May 03, 2010

hadiah utk ibu..

salam..
utk makluman tuan puan,aku skg ni tngah bercuti sem...
sebulan (maybe)..jd penganggur la aku skg ni kan..
hohoho
cet cet..bukan tu yang aku nak cter..
so arini aku dgn adik aku ronda2 la shah alam utk mncari present utk mak aku smpena harijadi beliau pd esok hari...kira ktorang skaligus kan la adiah ni sbg adiah hari ibu skali..
hehehe
ha..ni adik aku..pembebel setia sblah aku..
x abis2 dok cter pasal noh ujan dia..b*** betol!!
hahahahahaha


memandu...memandu...memandu..
destinasinya..?ktorang nak g tesco shah alam :)
nak tau adiahnya apa kna la bc bebelan aku ni lama lagi eh..hehehe



ni aku la kn..sapa lg nak drve kan..
kredit to adik aku(kna sebut..kang x sebut ngamok plak dia..hahaha)



then dh dpt barang yang dikehendaki..kami pon bergegas la pulang..
nak balut2 adiah...buat kad suma kan..
ha..ni la rupanya bila sedang dibalutkan...


ni plak bila dah siap...



ni plak bila dah tampal kad..
kad ni adik yg buat..





ha..nak tau x apa adiahnya..
tadaaaaa~




tp aku belom bagi lg adiah ni..hopefully ibu suka la ^_^
semoga ibu sihat sentiasa,dipanjangkan umur dan gembira selalu
amiin :)

MySpace