Thursday, March 11, 2010

sy menaip 30 words dlm seminit.anda bagaimana?

salam.
hah.
aku ada assgnmnt nak kena antar esok
and guest what..aku ada lagi 1000 words utk ditulis..
dah la taip dlm words pon belom sepatah haram
tu la..dok rumah main banyak sangat
asik jenjalan je (and main masak2)
wahahaha
tapi ada aku kesah

td aku saja2 je buat blogwalking..
click sana click sini smbil buat research utk assgnmnt aku..
then trjumpa la satu blog ni..x ingat la apa nama url nya kan..
tp ada buat bnda alah bwh ni la..
then aku pon try la buat..ni la resultnya
anda anda dan anda di luar sana cuba la try buat pulak
wahahahaha

30 perkataan

Speedtest



nah.aku taip 30 patah perkataan dlm seminit
assgnmnt aku kena buat 2000words..
agak2nya dlm masa brp minit eh aku boleh taip 2000words?
wahahahahahahaha
dah dah benti merepek
aku nak g tido
(bukannya nak cntnue buat assg)
ceh...hahaha..lantok..

perasaan ku skg : MySpace

smbil berkata..'assgnmnt damn it'

No comments: