Monday, January 25, 2010

apa kami buat bila kami kaya

salam.
hah.siapakah kami itu..??
kami ialah aku dan roomate aku..
diyana namanya
kami tinggal berdua je dlm satu bilik..(o0o0ps!)
kami kaya?
bila kami kaya..??
x kaya la..biasa2 je..hehehe
disebabkan kami ni x kaya..
kami teringin gak la nak jadi student2 yg kaya spt student ipta2 yg wang jpa nya baru masuk itu..
maklum la..kami ni student ipts..
duit ptptn pon masuk cukup2 je..
rm500 utk 6 bulan..mana cukup..
kejam betol encik ptptn itu..
huhuhuhu
nasib baik ada biasiswa pama..boleh la hidup..
hahahaha
ok ok balik kpd cerita asal..

pada suatu petang yg indah..
kami pergi ke pasar mlm dgn satu tujuan..
mahu mkn makanan yg student kaya je boleh beli..
yong tau fu!
hahaha..tu je tujuan nak tulis blog di petang yg mulia ini..
hahahaha
oleh kerana nak menjadi spt org kaya kan..
hah.bayar la..total suma rm x.xx
x boleh diceritakan brp harganya..tp lebih dr rm5 la..
duit fly fly away~
tp xpe la..perot kenyang hati senang ^_^


ha...ni dia yong tau fu nya..siap dgn tiket bas lagi..haha

makan kena alas..kang kena lantai kan susah..kena lap lap lagi..


sebagai seorang bakalan fisioterapi yg berjaya..kita kena menunjukkan cth tauladan yg baik kpd pesakit2 kita ye..minum la anlene 2x sehari utk 100% keperluan kalsium..hah.tau dak kaliaaann...(tp dlm gmbr ni air kelapa la..hehe)


ha..gitu ler citernya..
citer mkn yong tau fu je..
hehehehe

btw mood skg tngah gentar..
next week nak g practical dah..
study x abis lagi
cmne nak treat patient ni
adoai
kpd readers yg nak jmpa saya (poyo abis)
saya akan berada di hkL selama sebulan bermula 2 feb ini
mungkin akan ditugaskan di wad cardiorespiratory
dan berada di hospital melaka selama sebulan bermula dari 15 mac
dalam pengkhususan utk pesakit yg mengalami neurological disorder sahaja..
jika kita ketemu..
tegur la ye ^_^

selamat berpractical (ckp utk diri sndiri..haha)


sila cam muka ini.hahaha


MySpace

Friday, January 15, 2010

nah..aku nak join contest..

hehehe..
x penah aku join contest2 ni..
1st time aku nak join ni...



syarat2 nya ialah :
  • gambar mestilah gmbar korang..solo atau paling ramai bertiga...(baik solo, kalo rmai nnti menang kena lak share hadiah..=)
  • kreativiti perlulah tulen, asli dn bkn cetak rompak ye...xbaik pirate2 ni..hehe..
  • korang kena letak pic/banner kata atas tu kat side bar korang dan link pada contest ni ek...nnti cik ros nk wat sportcheck sape yg join contest ni...hehe..
  • kalo nk follow..follow lah..kalo xnk pn xpe..bkn pe..sng korang nk update pe2 psl contest ni..hehe


TARIKH TUTUP : 20/01/2010


link nya pulak : http://ochaz.blogspot.com/2010/01/hohoedit-photo-contest.html

hoh....
gmbr yg nak dicontestkan nya pulak ialah :




-settle-