Monday, December 28, 2009

yeah

assalamualaikum..
sbnarnya my laptopie ni dah nak dkat 2 minggu dah elok..
tp kerana keasyikan permainan restoraunt city ku sayang..
rasa cm malas nak update blog..

urm urm urm..
sbnarnya banyak bnda yg trjd spanjang blog ini tidak diupdate..

1. awal bulan 12 aritu paksu aku nikah..kat batang kali..kalo dah namanya paksu aku nikah..msti la aku dapat seorang maksu rite..yeah maksu welcome to the club~
jgn takot2..kami x mkn org..heeeheeeheee...slurrp sluurrpp (bunyi get ready nakhisap darah) hahaha

hah ni gmbr nikahnya :

(1 gmbr je dah cukup dah..xyh bg paksu enterframe bebanyak..haha)


dan keesokan harinya..(6 dis 09),hari utk bersanding plak..xtau la apa nama rasmi utk upacara ni kan..hahaha
hah moh tngok gmbr ni plak :

disebabkan ini blog aku..so aku bubuh gmbr aku je la kan kan kan..hehehe

k k..so ini lah maksu ku..slurrpp slurrrrppp :

(ditegaskn skali lg..blog aku..msti ada gmbr aku..blakang pn jd la..hihihihi..uih 1st time menepung tawar tu..brdebar2..dpt telur plak tu..blh mkn dgn kicap..nyum nyum)


bila dah settle sumanya pada hari tersebut..
kami pon balik la sambil meninggalkn paksu ksygan kami di rumah maksu..senyum senyum...suka la tu..hihihihi..xpe xpe..sy faham...cepat2 bagi sy cousin ye..hikhikhikhik..o0o0pss~

2. pada 12hb plak turn pihak lelaki plak yg buat majlis..
aku ditugaskan utk mnjaga bunga2 telor..uih ayh siap bg warning..
bahagi2kan tugas..3 org kat meja belah kanan..3 org kat meja belah kiri..
so aku pon roger2 geng aku sepantas mngkin kita g belah kiri..sblah dJ..hehe
majlis berlangsung di dewan alamanda seksyen 20..
sungguh anggun betol kami sepupu sepapat..berkebaya nyonya sedondon..hihihi



hah ni plak geng aku..


yeah..begitu kecil molek ye org yg di sebelah kiri itu..hihihi

ok..ni plak gmbr kami sefamily..
dari kiri : along,ibu,ayah,adik dan saya..



dan terima kasih kpd my bff yg sanggup datang wlaupon aku x bagi kad kat mereka..hehehe..nnt aku kawin br aku bg kad k :p



3. skg ni aku tngah cuti mid sem..3 mnggu..arini dah mnggu ke2 & aku x bkak buku lnsng pon tau!huhuhu..bila difikirkan balik..uhh gerun rasanya..balik cuti ni lctrer2 ku pasti akan menanyakan banyak prkara..uh uh uh takotnya...wahai buku2 ku..panggil la daku ke pangkuan mu~

p/s: oh lagu selamat mlm by faizal tahir sangat best la..sy suka swim..dan aritu swim swim best sangat la..tq~!

MySpace

Sunday, December 06, 2009

saya x boleh update :(

my laptopie (nama manja utk laptop la kononnya..hihi) rosak..
dah sbulan x ketemu dgn beliau..
rindu betol rasanya nak update blog..
cpatla pulang laptopie... :(

atas ikhsan : pc adik..
huhuhuhuhu :( :( :(