Thursday, September 24, 2009

hObi

-assalamualaikum-
yg pertama skali..
selamat hari raya maaf zahir batin diucapkan kpd rakan2 yg mbaca blog ini
x trlambat lagi kot..
baru raya ke berapa kan kan kan
hehehe

hoho lama btol x update blog ni...
hohoho
ni apa hoho ni..ingat krismas ke..bukan bukan bukan..
hari raya..hehe apa aku merepek ni..
:p

k cam biasa..sehari bfore hari raya..
kami sekeluarga pulang ke kampung ayah di rembau,n9 darul khusus..
erm meriah x meriah gak la raya thn ni..
sbb sepupu sepapat suma dah besor2 belaka..
xde lagi dah mercun,bunga api suma..
suma di paksa memasak di dapur sahaja..
hahahaha
dan kebetulannya...kami sepupu 3 orang kebetulan pakai baju colour orange masa hari raya tu..
so sejak dr tu kami bertekad utk memakai baju colour sama pada setiap kali raya selagi kami masih anak dara ini..
kuikuikuikuikuikuikui..



ok..next plak..kucing kesygan aku yg sangat sangat chomel dan gemok ini..
ha..yg gambar dia ada kat tepi ni..dia dah pulang ke rumah..
yeay!
aritu seminggu dia dok kat wad i.c.u kat upm..ada smthng wrong dgn bladder dia akibat di langgar oleh ayahku beberapa minggu lepas..
nasib baik xde apa2..memula doc kata dia pnya bladder rosak terok..kena bedah..
tp bila buat x-ray lagi skali..
rupa2nya hanya bladder dia satu je mengecut..
so cit hanya bergantung hidup dgn 1 bladder je la..
alhamdulillah cit xde apa2..saaaaaaaayaaaaaaaaang cit~~!!!

5 comments:

Farris said...

intan oh intan..
kita pakai bju kaler yg sme tahun ni..haha
spe la abg sayang tu..
bahgia nmpak..hehe

intan said...

farris oh farris..
oh yeah..?
haha ramai kan org pkai colour orange thn ni..?
hehe abg syg..?
tu ada pic dia kat blog tu :p
dia pon pakai baju melayu colour orange gak
^_^

btw jempot la datang raya rumah..
ajak geng skali wokeyh!

eMiNz said...

Wah2..cik intan kite xsbr nk kawen ke?ahax,
Maaf2..trkasar bhsa la pulok,huhu.

Xpe2..nnt sy nk rase nasi minyak buatan awk sndiri..boley? Hehe.

Hohoho..
Salam Aidilfitri!

intan said...

amboi amboi helmin..
kasar sungguh bahasamu itu..
hahahahaha

wei kwn2..
korang cuti brp lama..?
jom la kita beraya..
kehkehkehkeh

emira@memyl said...

hyep3!kak nak mintak receipe western food nie..looks delicious je lah!!!terasa nak buat sndiri pulak..please!!!!my fav food ni..;)