Friday, August 07, 2009

citton



sedang aku membelek2 gmbr utk di uploadkan ke dlm fb aku..
ternmpak aku gmbr kucing aku yg bernama buncit atau nama manjanya citton~~
dia ni alahai chomelnya..
manja dan sangat pemalas..
kenapa dia malas..?sbb sumorang manjakan dia..
termasuk la ayah aku skali..
kalo dia kencing atau berak merata2 aku akan kejar dia satu rumah pastu gentel2 kepala dia..
bukan sebab marah dia menyusahkan aku kena kemas berak kencingnya..
tapi saja nak kejar dia sebab citton sangat chomel bila berlari2 keanakan
dgn situasi badannya yg sesuai dgn namanya..buncit..
hahahahaha
chomel!
and setiap kali kalo aku kejar dia..dia akan berlari ketakutan..
pasal apa?pasal dia tau dia buat salah..hahaha
and setiap kali tu la ayah aku akan marah aku
'angah..jangan buat dia..sian dia...'
ha..tengok..smpai ayah pon sayang dia gak..kekekekeke
buncit o0o0o0 buncit
awat ang chomel sangat neh..
x sabar nak jmpa dia..
esok balik rumah wo0o0hho0o0~~



*lepak abis budak ni*




*tengok tu...alalalala chomelnya..sonok tido atas selimut aku*


*yang ni..dua2 pon buncit..hahahaha*


*dia mmg suka tido cmni..*


kawaiii~~~~

5 comments:

1jja1912 said...

mmg Chomellllll!!!!

intan said...

hehe tq sudi comment (^_^)

deya said...

ouh, berat die da turun ke belom?haha.sihat tak die?

intan said...

rasanya berat dia cam dah turun sket kot..
hahaha
sihat just dia msh dlm mood murung dia lagi ^_^

aZie said...

intan,berapa berat kucin ni?