Monday, April 13, 2009

jAuh p'jLnan Luas pEmanDangaN

salam..
hoho..
aku dah balik..
yeay!
so berakhir la sudah clinical posting aku kat 94 HAT(Hospital Angkatan Tentera),Terendak,Melaka selama sebulan..
seronok bukan kepalang sepanjang sebulan berada di sana..
rasa cam xnak balik pon ada..
haha..
terlebih sudah..

so memula skali nak ucapkan tq bnyak2 kat
1. kapten hamid sbab banyak sangat bagi tnjuk ajar kat ktorang..
2. koperal mathew sbab jaga ktorang sepjg ketiadaan kapt hamid..sesungguhnya anda ada la tentera yg paling comel pnah saya kenal..hahahahaha
3. student2 uitm - nurul,suhana,nabila & abidah..korang baik sangat & sngat membantu ktorang terutama bila ktorang ada masalah...
4. student kskb - reuben,hashir,fairuz,aizudin & amirul..korang sangat best ok..hopefully dpt practical tmpt yg sama dgn korang lagi lpas ni ;)
5. kak mariam & auntie ku..tq coz bnyak membantu & dijadikan tmpt mengadu..hehe
6. last skali baru visha..haha..ok visha tq sbab temankan aku selama sebulan kat situ ^-^

ok citer bnyak pon x guna..
tngok pic la ye!
mmmuuuaaaaX!



-kolam hydrotherapy-



-dgn student uitm:lpas balik keja..hehe-



-kak mariam-



-mahsa,uitm,kkm-






-jln2 melaka-



-suhana-



-sambut bday kat kem tu...hik2-



-ni namanya xde keja..haha-



-kek bday..siot btol tulisan atas kek tu..haha-



-hashir & fairuz yg mengong-



-dari kanan:intan,kapt hamid yg ensem,visha & kop mathew yg chomel..haha-



-nmpak aku x dlm pic tu..hehe..aku dan salah satu patient aku.. ^-^ -



-weekend kita karaoke lar!-






-kkm student..eik mana hashir hilang?-



-student2 INSAN -



-oh..hashir disini rupanya..haha-



-bubye 94 HAT..huhuhu...-

No comments: