Wednesday, April 22, 2009

utk adikku

huh..
dlm kesebokan aku menyiapkan assgnment yang terlalu banyak ini..
terpaksa la gak aku siapkan tag adik aku ni..
kalo x..dia x abis2 mengomel psal tag dia yg belom dibuat ini..
aku tag dia..ada ke pastu dia nak tag aku balik..
ntah apa2 ntah..
hahahaha..

tag rulez~insert badge or pic to tell that u have been awarded~make sure u take it n tell who is it from~you should tell 10 facts about yourself


- namaku intan-
- tp ada org panggil intanku..(rahsia..hehe)-
- skg aku dah jadi separoh mereng-
- pasal ada bejuta2 lemon words assignment yg aku kena hantar-
- dan semuanya memerlukan citation-
- so skg aku sangat pening-
- tugasan utk klas esok aku x dpt siapkn..-
- pasal aku tngah dok pening buat assignment-
- so mengambil keputusan utk x pergi ke kelas tersebut-
- hoho..wahai adikku ..jgn la dikau meniru jejak langkah kakakmu ini-

huh.
.setel.

dah dah dah..
ko tau x pkol brp skg ni..
haha..
cukup..
aku nak cntnue buat assignment aku
daa..
salam

Friday, April 17, 2009

video kesygan

ok di cini ada clip dr kwn2 kesygan aku ketika aku berada di kem terendak
sayang sangat korang
mmhuuaah!

^-^

Monday, April 13, 2009

jAuh p'jLnan Luas pEmanDangaN

salam..
hoho..
aku dah balik..
yeay!
so berakhir la sudah clinical posting aku kat 94 HAT(Hospital Angkatan Tentera),Terendak,Melaka selama sebulan..
seronok bukan kepalang sepanjang sebulan berada di sana..
rasa cam xnak balik pon ada..
haha..
terlebih sudah..

so memula skali nak ucapkan tq bnyak2 kat
1. kapten hamid sbab banyak sangat bagi tnjuk ajar kat ktorang..
2. koperal mathew sbab jaga ktorang sepjg ketiadaan kapt hamid..sesungguhnya anda ada la tentera yg paling comel pnah saya kenal..hahahahaha
3. student2 uitm - nurul,suhana,nabila & abidah..korang baik sangat & sngat membantu ktorang terutama bila ktorang ada masalah...
4. student kskb - reuben,hashir,fairuz,aizudin & amirul..korang sangat best ok..hopefully dpt practical tmpt yg sama dgn korang lagi lpas ni ;)
5. kak mariam & auntie ku..tq coz bnyak membantu & dijadikan tmpt mengadu..hehe
6. last skali baru visha..haha..ok visha tq sbab temankan aku selama sebulan kat situ ^-^

ok citer bnyak pon x guna..
tngok pic la ye!
mmmuuuaaaaX!



-kolam hydrotherapy-



-dgn student uitm:lpas balik keja..hehe-



-kak mariam-



-mahsa,uitm,kkm-






-jln2 melaka-



-suhana-



-sambut bday kat kem tu...hik2-



-ni namanya xde keja..haha-



-kek bday..siot btol tulisan atas kek tu..haha-



-hashir & fairuz yg mengong-



-dari kanan:intan,kapt hamid yg ensem,visha & kop mathew yg chomel..haha-



-nmpak aku x dlm pic tu..hehe..aku dan salah satu patient aku.. ^-^ -



-weekend kita karaoke lar!-






-kkm student..eik mana hashir hilang?-



-student2 INSAN -



-oh..hashir disini rupanya..haha-



-bubye 94 HAT..huhuhu...-