Thursday, February 26, 2009

tag dari elya puLa..

Ok so here's the thing, whoever who gets tagged will have to write down 10 things or more about the person who tags him/her.

i have been tagged by elya


1. rasanya kenal elya sejak dari sekola rendah..darjah 6 kot..betol x elya?

2. 1st time saya pegi rumah elya pon masa darjah 6..rumah yang paling besar saya rasa penah masuk masa umur tu..smpai sy rasa boleh sesat kat dlm rumah dia...BESAR betul rumah dia..

3. mak elya kawan mak saya..mak saya kawan mak elya..

4. saya suka bentuk badan elya..(jujur)..comel je..hehe

5. ktorang juga sama klas masa form 4 smpai form 5 : 4putra & 5 putra..

6. time sekola elya seorang yang bz..banyak jawatan..ngeh2

7. saya tau elya sngat berbakat dalam pemanduan kenderaan..sangat mengagumi cara pemanduan beliau sejak dari zaman sekola...kerana saya xtau bawak motor :p

8. elya sangat mesra dan outgoing orangnya..

9. mak elya kata dengan mak saya, elya lately makin bz di melaka..betul ke elyaku?

10. last jumpa elya reunion aritu..beliau tetap sama spt zaman persekolahan

ini gambar saya dan elya..
tengah bersihkan makmal kimia..form 4 rasanya..
rindu...



mereka2 yang saya tag ialah :
1. amma husna..
2. adikku sayang
3. hannan..
dan anda yang sedang membaca blog ini...
:)

3 comments:

dengar awan, lihat mozart. said...

intann..
gamba tuuuu...
waaaa!!! omg omg omg.
sgt excited.
ade lg gamba2 lain?
nak nak..!!
hahahahahah...

cikgu soh keruk cat lama kat dinding,
intan g keruk sel2 kulit mati kat kulit elya.
sengal kot.

dengar awan, lihat mozart. said...

1. betul la. dajah 6. skola agama same2. ingat x ustaz sani. die tu kn, kalu nmpak dak pompuan xpakai baju dlm, die tarik tali bra jauh2 pastu lepaskn. elya pnah tgk sape tah dak klas kite.. kene mcm tu. adoyaii..

4. eley.. saya tau saye agak2 katik.

7. time kecik2, men2 skuter. pnah gak eksiden. xla pro sgt. haha..

9. xla bz sgt. eleh.. ibu ckp camtu sbb die rindu elya kot. kakakakakaka... actually, yea, quite bz. xleh salu balik s.alam.

10. sama? sama yea. ala.. bile leh transform jd mcm malar nih. errr..

intan said...

haha...
tadi saja belek2 pic kat laptop bfore buat post ni..
pastu skali terjumpa plak pic ni..
hahaha..

nnt org cari lagi..kalo ada yg best lagi org send kat elya..
hikhikhik..

chomel masa zaman muda2 remaja..
hahaha

nak transform jadi cam malar?
haha..baik jangan..
bahaya..
haha