Friday, December 05, 2008

yeah jatuh chenta lagi jatuh chenta lagi

walaupon recently kehidupan aku di bebani oleh beban kewangan yg agak membebankan..
ia tetap tidak menghalang minat ku utk terus menonton dan mengumpul vcd2 jepon..
heheh..
yeah..
petang tadi selepas abis klas..
cepat2 makan..and bila keadaan dah reda sket aku pon berangkat pegi ke times square utk mencari vcd my boss my hero yg dipesan oleh adik aku..
dlm pkol 2.30 camtu aku pegi..
dgn keadaan bas yg agak sesak dan conductor bas yg agak kerek tu..
aku memang dah hangin satu badan..
aku rasa cam nak dungu je kepala encik conductor itu..
nasib baik la dah tua..
kalo x..mmg dah kena dgn aku la encik itu..
tapi hati aku di cool kan oleh seorang lagi encik yg baik hati..
hehe..dlm separoh prjlanan dlm bas tu..
agak2 bila dah smpai kat stesen bangsar, ada sorang encik offer aku duduk coz kat tmpat dia berdiri tu ada org turun..
so aku pon dgn rasa penuh gembira menyahut dgn riang ajakan encik itu..
sangat sangat berterima kasih..
kemudian aku menaiki monorel ke jln imbi..
masa dlm monorel tu ada sefamily pelancong duduk depan aku..
kalo di lihat gaya dan warna kulitnya, mngkin mereka adalah pelancong dr timur tengah..
sedang aku asyik melihat gerak-geri dan perihal mereka yg sedang meninjau kiri dan kanan tingkap monorel itu..
mataku bertentang dgn salah sorang anak perempuan mereka..
tetiba dia snyum kat aku..
ah..sngat senang hati..
lantas aku senyum kembali dan mengatakan welcome to msia..
hehe..jeng jeng..nasib baik aku x kuar kan camera aku td..
boleh gak enterframe muka diorang kat blog aku..
yeah selepas beberapa minit..
aku pon smpai di times square..
terus aku mendaki esclator2 yg ada ke tingkat 3..
setelah berpeluh2 mencari vcd my boss my hero...
tiada..
rupanya telah kehabisan stock..ohho
so makanya aku mengambil keputusan utk membeli vcd honey and clover..
coz adik aku ni tersangat la minatnya kat toma ikuta..
so dia layan je la kalo aku beli vcd yg ada toma ikuta..
hehe..
and yg x bestnya comp adik aku ni fashion lama punya..
x blh nak play dvd..penat aku cari vcd..
nasib baik jumpa..
and jeng jeng jeng
punya mencari mencari mencari dan cari lagi..
akhirnya aku jumpa dvd utahime!!!!
yeah yeah yeah!
seriously aku dah lama memendam perasaan nak beli dvd ni
nagase-kun sangat ensem
yeah yeah
tapi yg x bestnya dlm citer ni dia berlakon dgn gf dia..
mnyampah plak aku tngok gf dia..
sebok je..
hakhakhakhak..
jelous yang sangat la tak berasasnya...
hahahaha



lihat lihat..dvd yg telah di beli..semua pon lakonan nagase-kun
nagase-kun = ikamen!
^-^

No comments: