Sunday, December 07, 2008

reunion kami

okie dokie..
di cni ada beberapa keping pic ketika reunion 5 ptra semalam...
klik je kat pic tu..pastu size dia akan jadi size asal
pic yg lain2 ada kat camera apek
;)







10 comments:

una said...

bencinya
xdpt join
fewiitttt...abu nmpk lain r
haha

intan said...

yeap..bak kata dia..
"well,people change.."
dee deee

una said...

haha...mane gmba yg lain
mahu tgk
sape lg yg dtg hari itu
??

Su ANN said...

hey... sory yer...
recently a bit busy so forgot to upload the photo..
anyway i d upload to de facebook ..
so u cn go n check it out.

at last malar gt come or nt???

dengar awan, lihat mozart. said...

ouhhh... bes2..
tringat kenangan lame.
yang xbley bla nye..
asal kite kua je, mesti time xmas celebration. tp, diz tyme xde la pla pic kt umah gula2..

intan said...

mal came..she join us watchin movie ;)
argh finally lupa nak ambik pic reramai kat pokok krismas..tp budak2 lelaki ada..diorang ambk coz diorang time tu datang terlebih awal..so diorang ambk pic dulu..hahaha..
ada ke diorang dtg pkol 9+..mid baru je bukak..haha

eMiNz said...
This comment has been removed by the author.
eMiNz said...

tHanx iNtan..! =)
Neway..kitorg yg bukak
miD tu taw..ahax..=P

intan said...

haha..tau..senang keja pakcik guard aritu..so babez krismas next year kita kuar lagi!
yeah ^-^

Su ANN said...

hahah kena tunguu next year?
lama nya...