Monday, November 24, 2008

my cLassMates

yeah..recently xtau la mood apa..
tetiba aku activate kan aku pnya fecebook..
sblom ni aku x main sngat facebook ni..
skg pon x bkak sngat la..
cam x brp masyuuuk dgn aku..hehehe..
so sedang aku bohsan2 tu aku bkak la facebook aku kejap..
psal lastweek fs x blh guna..and myspace aku pon cam xde apa yg menarik ;(
so tetiba aku jumpa suma classmate mahsa aku kat facebook..
rupa2nya diorang active facebook..
ohhhoo..ic ic..
aku pn x brp paham sbnarnya nak guna facebook tu..
hehe..ok ok abaikan..
so bila aku bkak kwn2 aku pnya profile ni..
aku jumpa la pic2 kitorang yg aku blom ada lagi..
so nak tngok classmate mahsa aku?
wahhhaa..
sila sila silakan...


-mana aku?-

-diYana,hAyatI,IntAn-


-diYana,iNtan,hAniF-


ohho..ada sket je pic..yang atas skali tu je aku dapat dr facebook..
yang lagi 2 tu aku ambk dr phone diyana..
hohoho..hanif,anda sngat ensem..cam muka pelakon korea @ jepon..
haha..

oh yeah..arini bday roomate aku..
happy bday mek pAh!!!

No comments: