Monday, November 17, 2008

jAtUh cHenta

ohho..
recently cam student2 yang lain..
aku baru abis sem1..
so utk celebrate sem break aku yang hnya satu hari itu..
aku mntak la pnjam dgn kwn aku si hayati ni vcd+ dvd jepon..
aku mmg la minat kat citer2 jepon ni..
bagi aku jepon lagi best dr korea kot..
ehehe..
ni just pendapat aku k..
so jgn marah :)
setakat ni dah bnyak series japan yg aku dah tngok..
antaranya hero,GTO,hanakimi dan segala citer jepon yang dah kuar kat tv tu..
and baru2 ni..cd yang hayati bagi pnjam..
telah menambahkan bilangan series yang telah aku tonton..
citer2 nya adalah..
gokusen,hana yori dango 1& 2,kimi wa petto, nobutta wo produce & my boss my hero..
pada aku..citer yang paling best ialah hana kimi..
kalo dlm 5 bintang tu..aku boleh bagi 4.5 bintang la..
and second best is my boss my hero..
seriously aku cakap citer ni memang best...
sngat klaka + heronya yang hensem..
citer ni citer psal sorang bakal ketua yakuza yang agak 'tak pandai'..
so disebabkan ketidak pandaiannya,bapak dia hantar dia g sekola..
so dr situ la mulanya citer camne dia nak biasakan hidop dia dgn alam persekolahan yg dah lama dia tinggalkan..
bayangkan umur dia 27..tapi kena menyamar jd bdak 17 thn..
and kena rahsiakan identiti dia sbg yakuza..
citer ni mmg best..dr 5 bintang..
aku bagi 4 bintang... :)



nama hero citer ni adalah tomoya nagase..
aduhai seriously aku cakap..
aku sangat suka tomoya nagase..
beliau mempunyai mata yang menikam jantungku..(poyo)
hidung yang mancung dah mulut yang sexy..
sbnarnya actor ni aku dah lama cari nama dia..
1st aku tngok drama dia dulu mukodono 2003..
masa tu aku sekola lagi..x ingat form brp..
tp skg akhirnya ku ditemukan kmbali dgn nya....
mhuahaha..
vc brp kali aku tngok..
beliau bukan sahaja pndai menyanyi(vocalist + guitarist kump tokio)..
malah beliau juga amat la pndai berlakon..
hahaha..dah aku mmg minat kat dia..
ye dak...
haha..kiranya dlm beberapa hari dan minggu ni aku mmg gila habis la kat dia..
smpai termimpi2 tu..
hehehe..
oh tomoya nagase ku..

tapi..
jeng jeng jeng..
aku sedar yang aku kena menghadapi kehidupan yg sebenar..
bak kata orang.."berpijak di bumi yang nyata"..
sngat la impossible nya utk aku bukan setakat memiliki,malah utk berjumpa juga sesuatu yang mustahil..
hahahahaha..
makanya wahai 'saudara2' sekalian..
jikalau anda mempunya raut wajah spt tomoya nagase..
permohonan anda utk menjadi bf saya pasti akan dipertimbangkan..
deee dee dee..
perasan abis aku..
hehehe..

4 comments:

dengar awan, lihat mozart. said...

hemsemnyeeee...
org nk tomoya jugak..
bestnye dpt sekatil bersama!
wah!
(teruk gile dah ni)
tara kuchacha!!

intan said...

haha...x boleh x boleh x boleh!i jelous~~hahaha

dengar awan, lihat mozart. said...

nk jugak.
nk jugak.
nk jugak.

kite share katil nk x intan?

intan said...

xnak
xnak
xnak...

i x rela di madu!
huhuhu..

heheehe