Tuesday, October 28, 2008

weekend yang panjang?

dimulakan dgn perjalanan balik aku dari kolej ke shah alam..
cam biasa, aku naik metrobas dr dpan kolej ke kL central..
jumaat haritu klas aku abis awal..klas comp cancel..
xtau la knp..diorang kata mr chandra xde kat kolej utk 4 bulan..
tapi sejak hari khamis aku tengok dia sihat waalfiat je berlegar2 di ruang legar mahsa tu..
hahahah.
so,nak dijadikan cerita..aku balik awal.dlm pkol 2.30 camtu..
selalunya kalo ada klas comp,aku akan balik dlm pkol 5 camtu..
hari jumaat tu aku dgn indian friends aku nak g shoping deepavali kat kL cntral..
ada karnival deepavali..
hehehe..
kolej aku sebelah dgn um..
so sekali bila time bas tu stop kat bus station dpan ppum(pusat perubatan uni malaya),
ada la beberapa orang masok..
pastu dgn tak disangkanya, ada sorang kawan aku time matrik masok and berdiri kat sebelah tmpat aku duduk tu!
and u noe what, i am his secret admire...
hehehehe..aku ingat lepas dah abis matrik, aku dah x dpt jumpa dia lagi..
pastu dgn x disangka..dpt gak aku jumpa dia..hehe..
last aku jumpa dia seingat aku,seminggu sebelom study week sem 2 kat mtrk..
and lepas tu mmg aku x jumpa.
means, 2 minggu sebelum aku tamat mtrk la..
time tu aku ingat lagi..sedih gila..bkan sbab akan meninggalkn kwn2,bukan sebab x cukup study utk final,tapi sebab aku takot sngat x dpt jumpa dia lagi..
selepas beberapa bulan meninggalkan matrik..
aku masih x dpt lupakan dia...
lantak apa orang nak kata..selagi aku x dpt melupakan dia,aku xkan cari pengganti dirinya...
wlaupon org kata aku 'ntah apa2' atau pon 'sentimental' atau 'seperti menunggu bulan jatoh ke riba'..aku x kesah..
ada jugak sorang kawan aku yg suggest kan aku utk letak ringtone 'seribu tahun' nyanyian imran ajmain...aku x kesah..
aku tau dia xkan balas balik cinta aku..bcoz he is indian and i am malay..well,what to say..
(haha..aku tulis pon geli nak baca)
so what..haha..
aku akhirnya ditemukan kembali dgn dia..
dalam bas..nasib baik la prjalanan ktorang dari kolej/ppum ke kL cntral ada la dlm 15 mnt..
so kitorang pon sembang2, etc..
terubat rinduku padanya..
huhuhuhu..adakah ini cinta atau nafsu?
aku pn xtau..urm urm urm..

and then..
yoohoo..skg aku tngah study week..
means: cuti!
hoho..
tapi yg x bestnya, ada ke patot lctrer aku nak buat class?
wtf!
hahaha..dia xtau ke maksod study week adalah cuti!haha..
jgn harap babe aku nak dtg..
hohoho..
ok la..
nmpak nya aku still lagi x blh nak masokkn presentation dlm blog ni..
aku x blh nak cut lagi part presentation partner aku tu..
dia kata xmo enterframe dlm blog aku...
terpaksa la aku cut part dia..
hoho daa!

No comments: