Wednesday, October 08, 2008

pink ke pink an...

urm aku sndiri x paham kenapa dgn aku skg..
dulu aku ingat lagi..
waktu tu aku form 5...aku benci gla dgn colour pink..
fav colour aku adalah biru..
ayah aku pon tau ttg itu..
kalo time bday aku..bpk aku slalu belikn aku hadiah yg berwarna biru..
shirt biru,jam biru,gelang..dan lain2..
and smpai skg pon kalo bpk aku belikan aku barang mesti colour biru
tapi..
sejak aku masok matrik..aku dah jadi cam 'gila pink'!
haha
mula2 aku tukar cover hp aku colour pink..
pastu aku start beli memacam baju kurung colour pink..
aku pnya cadar pon aku beli colour pink..
beg aku kalo xde pink..aku beli colour merah..bnyak beg aku colour merah..
stokin xyah citer la..yg colour pink siap corak2 cartoon lagi..
and aritu bpk aku tnya nak present apa bday aku..
aku kata nak mp3 colour pink..
jeng jeng..bpk aku belikan..and yeah!aku ada mp3 colour pink!
hahahaha..
haritu bfore aku beli laptop kesygan aku ni..aku ingat nak beli laptop yg colour pink..
tp malangnya melihat pada faktor kewangan aku yg nyawa2 ikan ni..
aku rasa baik aku laptop biasa je..colour biru pon jadi la..
haha ..
yang terbaru..seperti yg sedia maklum..
raya baru saja berlalu..makanya kepada anak remaja yg muda belia ini..
mula la kumpulkn duit raya + ptptn utk dibelanjakan..
heheh..aku beli camera..samsung..
aku sebenarnya dah lama cr camera yg murah & plg penting colour pink..
and yeah sekali lagi! aku jmpa camera yg diidamkn itu!
yeah yeah yeah..
aku pnya camera pink pink dan pink!
ok dan last skali..
aku nak letak kat blog aku ni..
playlist music aku..
aku baru je letak ni..
suma senarai lagu2 korea yg aku suka..
aku pndai dngar & nonton citer2 korea + jepon ni sejak masok matrk and mahsa..
thx kngkwn matrik & HAYATI!
hahaha...
and yg paling penting..playlist ini berwarna pink!
yeah yeah yeah!
pink pink dan pink lagi!








No comments: